I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa vinner nok en gang pris fra Nestlé; the European Innovation Recognition Award

​1 August 2016 


For andre år på rad har Smurfit Kappa blitt tildelt prisen fra Nestlé, the European Innovation Recognition Award for sitt innovative forslag i kategorien for fiberemballasje.

Prisen ble gitt grunnet en eksepsjonell innovativ løsning for hele Europa og bedømmingen ble foretatt av deltagere fra Nestlé basert på en serie løsninger som prioriterte innovasjon, proaktivitet og praksis.

I løpet av 2015 hadde Smurfit Kappa syv innovative konsept for Nestlé som dekket en rekke emballasjeløsninger som hylleklar emballasje, displays og emballasje for pakkemaskiner.  Konseptet som vant, ble valgt av deltagere fra Nestlé og var det såkalte Easy Erect Display, som leveres flatt og blir satt opp i butikk på mindre enn tre sekunder uten trening på forhånd.

Mike Drummond, VP Pan European Sales ved Smurfit Kappa uttaler: “Å bli anerkjent av Nestlé for vår innsats i innovasjon to år på rad er en fantastisk opplevelse som vi er meget stolte av.

Denne prisen viser igjen vår strategi “Open the  future”, der vi jobber I partnerskap med våre kunder for å levere reell innsikt, innovasjon og operative egenskaper.  Denne oppnåelsen er et bevis til våre utviklere og detaljeksperter som har jobbet sammen med team fra Nestlé, som til gjengjeld er åpne for nytenking, idéer og innovasjoner.»

Stephane Coureau fra Nestlé kommenterer:  “Denne prisen er en velfortjent anerkjennelse for den energi som Smurfit Kappa har lagt ned i utviklingen av løsninger for Nestlé.»

Smurfit Kappa vinner nok en gang pris fra Nestlé; the European Innovation Recognition Award