I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa vinner Unilever Sustainability award

Smurfit Kappa vant Unilever Supplier Award i kategorien "Winning through Sustainability"

Smurfit Kappa vant Unilever Supplier Award i kategorien "Winning through Sustainability" kategorien

Kategorien "Winning through Sustainability" som Smurfit Kappa vant, ble opprettet for å anerkjenne "Leverandører som utmerket seg på dette området, og har hjulpet Unilever ved å skape konkurransedyktige distribusjonsnettverk, utføre positive miljøbidrag, sosial utvikling eller økonomisk utvikling som har bidratt til konkrete fordeler for Unilevers merkevarer, forbrukere eller kunder", ifølge Unilever.  

Unilever Award.jpg

Unilever ga følgende kommentarer da Smurfit Kappa vant prisen:

"Smurfit Kappas dør-til-dør tilnærming til bærekraftig papiremballasje har gjort dem til ledere på dette feltet. De ser på hele prosessen fra råmaterialekilder til resirkulering av forbrukerpakning, og de hjelper Unilever i utviklingen av våre retningslinjer for papp- og papir.

Et eksempel på deres fokus på bærekraftig emballasje, koblet opp mot innsikt av i kundemarkedet og ledende R&D fasiliteter, er den nylig utviklede "Shopper Rack". Denne ble utviklet for Unilever`s kategori for husholdningsrengjøring i Europa. Emballasjen ser mer innbydende ut som hyllevare, og har gjort Unilever i stand til å fjerne rundt 140 tonn med polyesterdekket rivetape, noe som i stor grad forbedrer dens resirkulering. Og alt dette til en lavere forbrukerpris".

Tony Smurfit, Chief Operating Officer hos Smurfit Kappa, som var tilstede på seremonien for å motta prisen, sa: "Vi er henrykte over å ha vunnet denne prisen, og vi har fått anerkjent vår tilnærming til bærekraftighet av Unilever”.

Smurfit Kappa vinner Unilever Sustainability award