I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa vinner global pris for kreativ utførelse

​7 November 2016 


Smurfit Kappa vant hele fem priser av de prestisjetunge løsningene ved den internasjonalt kjente Red Dot Award for utførelser innen kommunikasjon.

Flere enn 17,000 presentasjoner fra 46 forskjellige land var representert,og Smurfit Kappa skilte seg ut med sine enestående og konkurransepregede løsninger.  Tidligere vinnere inkluderer globale merkevareleverandører som Apple, Samsung og Phillips.

Smurfit Kappas team fra Tyskland, Polen og Spania, hadde utviklet en rekke unike løsninger som vil sørge for store opplevelser for forbrukerne.

Det tyske teamet tok utfordringen med å utvikle en emballasje som oppmuntrer til både sunne spisevaner og bærekraftig tilnærming.  Resultatet var «Cardboard Playground» - en banebrytende utførelse utviklet for epler og som enkelt kan gjøres om til leketøy for barn.Det tyske teamet presenterte også en fornuftig emballasje for egg som ekskluderer behovet forbruker har til å åpne emballasjen for å sjekke om noen egg er knust.


Det polske teamet har utviklet det tradisjonelle katteburet i plast til en øko-alternativ løsning.  Det er produsert i kartong;   «Catventure» kan endres fra å være et kattebur til et koselig hjem med ett enkelt grep.Den andre polske vinneren var “SoFruPack” som sikrer transporten av fruktkurver og sikrer at frukten holder seg frisk og fin.

 
Utfordringen med å bære et par tunge flasker sikkert og enkelt ble løst gjennom den hendige “Strong Grip”, utviklet av Smurfit Kappa, Spania.

Alle fem produkter ble tildelt Red Dot for sine innovative løsninger, bruk av bærekraftig materiale og forbrukervennlighet.  Det å bistå kundebehov og imøtekomme forbrukerbehov, er det som driver Smurfit Kappa og utviklerne hver eneste dag.

Arco Berkenbosch, VP Innovation, Smurfit Kappa uttalte:  “Vi er meget stolte og beæret over å ha vunnet fem ettertraktede Red Dot priser og over å ha blitt anerkjent i det mest prestistetunge området.  Disse prisene er et bevis på at våre løsninger er i verdensklasse og setter et globalt merke for kreativitet og innovasjon».

Smurfit Kappa vinner global pris for kreativ utførelse