I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa analyserer innkjøpsadferd

10 July 2013​

Maksimering av mulighetene med kunstig virkelighet i hylleklar emballasje - Smurfit Kappa investerer i et unikt tredimensjonalt virtuelt handlemiljø for å analysere og forstå innkjøpsadferd. 

Smurfit Kappa forsterker sitt lederskap innen hylleklar emballasje ved å investere i et virtuelt handlemiljø som vil møte kundebehov ved å optimalisere hylleklare emballasjeløsninger. Denne teknologien vil bli installert i Smurfit Kappas utviklingssenter i Nederland. Det er en av de største skjermene i Europa, og tilbyr en enestående shoppingsopplevelse i 3D.

Smurfit Kappa har foretatt denne investeringen både for å øke sin ekspertise og å hjelpe sine kunder. Denne teknologien vil bli brukt for å utføre forskning i handleadferd, og resultatet vil bli brukt i retningslinjer og innsikt i området for hylleklar emballasje.

"Vi er innstilt på å møte kundenes behov og hjelpe dem til å gjøre det godt i sine markeder. Denne unike teknologien vil hjelpe oss til å øke vår forståelse av handlingsadferd, og å overføre denne kunnskapen til virkelige, konkrete løsninger som våre kunder kan implementere for å optimalisere emballasjen og styrke sine merkevarer."

Tony Smurfit
Group Chief Operations Officer  

Denne virtuelle butikken vil også la Smurfit Kappas kunder eksperimentere med emballasje i et realistisk handlemiljø, og teknologiens fleksibilitet vil muliggjøre raske design-endringer.

Den offisielle lanseringen av denne virtuelle butikken vil finne sted i september, ved Smurfit Kappas innovasjons-arrangement, hvor mer enn 150 av de ledende FMCG-selskapene vil bli presentert for de siste utviklingene i emballasje på nært hold.

Smurfit Kappa analyserer innkjøpsadferd