I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa skinner på DFTA-prisutdelingen

​24 October 2012 


Fruktkurv med påskedesign vinner gull i kategorien "Direktetrykk på bølgepapp av ubehandlet papir" 

DFTA er handelsorganisasjonen for Flexoprint-industrien. I samarbeid med Elbe-Obst, sendte Smurfit Kappa i Schneverdingen i Tyskland, inn en nytenkende påskekurv for epler, laget i bølgepapp.

Dommerpanelet ble overbevist av designen, en dekorativ kurv med flere bruksmuligheter. På utsiden av kurven i bølgepapp er det utstansete påskeegg og påskeharer, som lett kan trykkes ut. Ved å følge de medfølgende trykte instruksjonene, kan en lage en attraktiv og iøynefallende uro. Dette gir en klar salgsfordel i detaljhandelen.

 Kvaliteten av trykket på det ubehandlede papiret ble også vurdert. Trass i den grove overflaten på papiret, ble blekkpåføringen under trykkingen ansett som svært sofistikert.

Smurfit Kappa skinner på DFTA-prisutdelingen