I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa introduserer «Board Referee» til sin globale virksomhet

​28 October 2014

Smurfit Kappa, et av verdens ledende firmaer innen emballasje, annonserte i dag introduksjonen av Board Referee, som utelukkende utvikles ved alle produksjonssteder i Europa. Dette er en del av satsingen på å bringe kunder nyskapende innovasjon over hele virksomheten. 

Det banebrytende Board Referee ble utformet ved Smurfit Kappas innovasjonssenter i Nederland, og viderefører bedriftens praksis med å bruke innsikt, ekspertise og målinger til å utvikle emballasjeprodukter med høy yteevne.

Board Referee er det siste i en lang rekke innovasjoner innen bølgepapp fra firmaet, som er anerkjent som de første til å ta i bruk «Three Point Bending»-teorien (TPB) på emballasje. Dette førte til en revolusjon innen bølgepappens sammensetning og måten rillene utformes på.  Den følger også etter at bruken av innsikt fra luftfartsindustrien bidro til å utvikle Paper to Box.  Paper to Box er anerkjent som emballasjeindustriens mest avanserte verktøy for å beregne antatt ytelse.

Board Referee bygger videre på dette, og gir emballasjefirmaet muligheten til å måle bølgepappens ytelse ved å bruke TPB-teori. TPB sørger for at Smurfit Kappa får data om bøyningsstyrken på bølgepappen, slik at emballasjen kan utvikles og forbedres i samsvar med dette.  

Til syvende og sist garanterer dette at pappen som brukes til stabling og lagring av esker er perfekt tilpasset sitt formål, noe som gir kundene emballasje som er sterk nok til å tåle vekten av produktet og stablingen, uten å bruke mer råmaterialer enn nødvendig. Denne løsningen er både effektiv og bærekraftig.

Ved å forsikre seg om at Board Referee er tilgjengelig ved samtlige produksjonssteder, blir Smurfit Kappa i stand til å samle inn resultatene av ytelsesmålingene med en gang. Det gir emballasjefirmaet bedre innsikt i og forståelse av kvaliteten på emballasjemateriale, og kommer i tillegg til bruken av andre «InnoTools», slik som Paper to Box og Pack Expert.

Arco Berkenbosch, V.P. Research and Development ved Smurfit Kappa, uttalte: «Denne industriledende teknologien er perfekt tilpasset våre kunders behov, noe som gjør at vi kan utvikle emballasje som utnytter papirets fulle potensiale på den mest mulig effektive og bærekraftige måten. Videre beviser dette hvordan vår ekspertise og engasjement i innovasjon og oppfinnsomhet, stadig fører til merkbare fordeler for våre kunder.»

«Med Board Referee vil vi kunne måle funksjonaliteten til 50 000 produkter hver måned, noe som gir oss en unik mulighet til å gjøre raske endringer på emballasjen der det måtte bli nødvendig. Dette er en del av vårt engasjement i å sikre kundene vår emballasje med god yteevne, utarbeidet ved hjelp av god innsikt og målinger.»

Walter De Smedt, V.P. Technical and Operational Excellence ved Smurfit Kappa uttalte at «Vi er glade for å annonsere bruken av Board Referee over hele virksomheten, noe som vil være essensielt i arbeidet med å forsikre oss om at vi fortsatt utvikler produkter av gjennomgående høy kvalitet. Bruken av Three Point Bending ved alle våre produksjonssteder vil bidra til å lede emballasjeindustrien i retning av prosesser som fokuserer på sluttbrukerens behov, der pappen er perfekt tilpasset sitt bruk.»  

Bruken av Board Referee er nok et eksempel på hvordan Smurfit Kappa ønsker å 'Open the future’ for sine kunder.  Den nye strategien har som fokus å oppnå kundevekst gjennom innsikt og innovasjon.  Den er brakt til live gjennom et dynamisk mikronettsted, der en rekke historier demonstrerer hvordan kunder over hele verden har jobbet i partnerskap med Smurfit Kappa for å skape innovative løsninger som har ført til kommersiell suksess.  Det nye mikronettstedet kan besøkes på www.openthefuture.no og vil være hjemmet for nytt, delbart innhold som oppdateres jevnlig.  

Klikk her for å besøke vår Open the future og se hvordan våre kunder har samarbeidet med oss mot kommersiell suksess.

Smurfit Kappa introduserer «Board Referee» til sin globale virksomhet