I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa med suksess på Innovation Awards

​4 July 2014

Smurfit Kappa, et av verdens ledende emballasjeselskaper, har fått tildelt en av Europas mest ettertraktede premier for innovasjon på "Goldene Welle" (Golden Wave) awards i Tyskland, som arrangeres annenhvert år av Forbundet for bølgepapp-bransjen.

Smurfit Kappa-designeren Steffen Munningers banebrytende høyttaleremballasje i ett stykke imponerte dommerne, og toppet "Storage and Transport"-kategorien.  Steffens vinnerutkast la frem en innovativ og enkel løsning til å  beskytte høyttalere, og å eksemplifisere Smurfit Kappas fokus på å levere innovativ emballasje basert på dyp kundeinnsikt. 
Løsningen skiller seg ut ved å være laget av bare ett enkelt kutt, noe som gjør pakkeprosessen raskere og enklere.  Den modulære emballasjen gir ekstra stabilitet og beskyttelse, og mer kompakt form betyr at mindre plass er nødvendig for lagring og transport, noe som senker kostnadene og det økologiske fotavtrykket. 
Steffen Munninger, den prisbelønte designeren fra Smurfit Kappa i Neuburg, Tyskland sa,

"Hos Smurfit Kappa snakker våre designere direkte med kunden, så jeg forsto deres frustrasjoner når høyttaleren ble pakket i tre separate deler.  Det var denne innsikten, kombinert med inspirasjon fra andre innovative Smurfit Kappa-designere fra hele verden, som førte til oppfinnelse av emballasjen i ett stykke."
Før han begynte i designteamet, jobbet Steffen i en rekke avdelinger ved Smurfit Kappa, som har gitt  ham et helhetlig syn på emballasjeløsninger og en dyp forståelse av kundens merkevarer.  Smurfit Kappas tilnærming til innovasjon er forankret i de skarpeste kundeinnsiktene, noe som betyr at design ikke bare er kreativ, men løser reelle problemer og leverer vekst."

Denne tilnærmingen er nedfelt ved Smurfit Kappas nye globale merkevarestrategi, som ble lansert over 32 land og er satt til å "Åpne fremtiden" for sine kunder. 
Den nye strategien fokuserer på å levere kundevekst gjennom innsikt og innovasjon, noe som reflekterer den fortsatte kampen for merkevareeiere til å vinne det viktige First Moment of Truth, hvor kundene velger en merkevare over en annen.  Den er brakt til liv gjennom et dynamisk mikronettsted, der en rekke historier demonstrerer hvordan kunder over hele verden har jobbet i partnerskap med Smurfit Kappa for å skape innovative løsninger som har ført til kommersiell suksess.  Det nye mikronettstedet kan besøkes på www.openthefuture.info og vil være stedet der nytt, delbart innhold oppdateres jevnlig gjennom hele året.   

Klikk her under for å besøke vår Open the future og se hvordan våre kunder har samarbeidet med oss mot kommersiell suksess. 

Smurfit Kappa med suksess på Innovation Awards