I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa Group presenterer sine nyeste produkter og innovasjoner på Internett

5 June 2012​ 


Smurfit Kappa, det verdensledende selskapet innen komplett papirbasert emballasje, har lansert en helt ny, flerspråklig global nettside. Dette er en viktig del av utviklingen av den internasjonale kundekommunikasjons-strategien deres.

Ved lanseringen av den nye nettsiden, uttalte konsernsjefen Gary McGann, følgende: “den nye nettsiden er en del av den kontinuerlige forpliktelsen Smurfit Kappa Group har til å være på verdenstoppen i alt de gjør.

Den nye nettsiden gir oss mulighet til å vise frem tilbudene våre til ulike kunder ved å trekke frem de innovative talentene i teamene våre, underbygget av et sterkt fokus på miljø og bærekraftighet i alt vi gjør.”

Tony Smurfit, teknisk direktør, forklarer betydningen av den nye nettsiden:

"Den nye globale nettsiden vår er en viktig utvikling for Smurfit Kappa Group og kundene deres. Nettsiden er utrolig interaktiv, moderne og lett å navigere. I tillegg får vi lagt vekt på selskapenes produkter og tjenester. Den får virkelig frem all den kunnskap, innovasjon og bredde vi tilbyr alle interessegruppene våre". 

Nettsiden som er utformet som en solid kommunikasjonsplattform, vil ta Smurfit Kappa inn i det neste tiåret. Nettsiden er tilgjengelig på 16 ulike språk og viser et klart og intuitivt grensesnitt med en veldefinert struktur. Den tilbyr grundig informasjon til et stort spekter av interessegrupper, fra kunder til leverandører, investorer, ansatte og pressen.

 

For å ytterligere reflektere gruppens sektorledende miljø- og bærekraftighetsakkreditiver, har smurfitkappa.com sider som omhandler innovasjon, bærekraftighet og teknisk informasjon om produkter, tjenester og spesialbruk.

Med kontorer spredt over hele Europa og i Latin-Amerika, kan kundene bruke Smurfit Kappas emballasjeekspertise til å forbedre emballasjen og markedsføringen sin, uansett hvor de befinner seg i verden, uavhengig av tidsforskjeller og språkbarrierer.  

Smurfit Kappa er en verdensleder innen papirbasert emballasje med kontorer i Europa og Latin-Amerika. Smurfit Kappa opererer i 21 europeiske land, og er den europeiske lederen innen kraftig papp, massivpapp, emballasje av bølgepapp og massivpapp, og sekkepapir. Smurfit Kappa har også en solid base i Øst-Europa og opererer i 9 latinamerikanske land der de er den eneste helregionale aktøren.

Smurfit Kappa Group presenterer sine nyeste produkter og innovasjoner på Internett