I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa avslører fremtidens emballasjetrender

​1 November 2013

Smurfit Kappa ønsket nylig over 180 av sine høyt profilerte pan-europeiske og amerikanske kunder velkommen til sin Innovation Event.

Under temaet «The Future Unpacked» («Fremtiden pakket ut»), fikk besøkende en liten smakebit på de nyeste innsiktene og utviklingene og de forventede trendene innen den papirbaserte emballasjeindustrien.

Smurfit Kappa viste frem sine innovasjoner innen design og bærekraft, og avslørte følgende nye teknologier: elektronisk utskrift, utvidet virkelighet og e-handel, og hvordan de forventer at disse kommer til å påvirke emballasjeindustrien i fremtiden.

Et av høydepunktene under årets arrangement var Smurfit Kappas 3D Store Visualiser, en ny teknologisk utvikling som gjør det mulig for kundene å virtuelt analysere og optimalisere emballasjeytelsen, og dermed forbedre handleopplevelsen. Store Visualiser gir tilgang til flere tusen utbyttbare optimeringscenarioer, bilder, filmer og live demonstrasjoner av segmentmerker og kundespesifikke emballasjeløsninger til utfordringen i hyllene. Alle disse alternativene vises på en stor 4,5 x 2,5 meter høy billedskjerm. 

 
 

 

Tre internasjonale foredragsholdere delte sine synspunkter med hensyn til trendene i det sosiale miljøet, bærekraft og trykking, og forbedret dermed innsikten til Smurfit Kappas kunder angående fremtiden for emballasje, slik at de kan dra nytte av dette på sine individuelle marked.

Innovation Event holdes regelmessig og organiseres av Smurfit Kappa for å gjøre ære på fortreffelighet innen emballasjedesign og bærekraft. Selskapets kunder er delt opp i to juryer som dømmer bidrag fra designere og team som jobber på bærekraftige løsninger. Arrangementet ender med et festmåltid og prisutdeling.

“Disse Innovation Events handler kun om kundene våre og markedene deres. Vi gjør vårt ytterste for å presentere dem med fremtidig utviklinger og å vise dem hvordan vi kan hjelpe dem med de ulike utfordringene som de står ovenfor. Vår lidenskap driver løftet vårt: å støtte kundene våre til å bli vinnere på markedet, nå og i fremtiden."

Tony Smurfit, COO Smurfit Kappa

Mange av dem som deltok på årets arrangement kommenterte at de både syntes at det var inspirerende og nyttig. "Å kunne få et glimt av så mange innsikter i emballasjeindustrien gjorde at det definitivt var verdt det, og jeg kommer til å ta med denne kunnskapen tilbake til markedet mitt", var det en som sa. "Jeg var veldig imponert over utstillingen av Smurfit Kappas nyutviklinger og jeg gleder meg til å se mer i fremtiden, kommenterte en annen deltaker.  

Smurfit Kappa avslører fremtidens emballasjetrender