I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa offentliggjør rapport om bærekraftig utvikling 2012.

​21 June 2013

Smurfit Kappa offentliggjør rapport om bærekraftig utvikling 2012. 

Målsettingen for Chain of Custody-sertifisering oppnådd to år
tidligere enn planlagt. 

Smurfit Kappa har offentliggjort sin sjette årlige rapport om bærekraftig utvikling, for 2012.
Rapporten forteller om den fortsatte utviklingen av gruppens bærekraftige forretningsinitiativ, og understreker Smurfit Kappas tro på at lønnsom vekst kan oppnås ved å gi kundene  innovative og bærekraftige emballasjeløsninger, samtidig som man opprettholder en bærekraftig forretningsskikk. Betydelig fremgang i gruppens Chain of Custody-sertifiseringsprogram i 2012 førte til at gruppen oppnådde et av sine langsiktige målsettinger for bærekraftig utvikling i februar 2013, to år tidligere enn planlagt.
Gary McGann, P.D.G., uttalte: «Dagens rapport og det at vi har oppnådd et av våre langsiktige utviklingsmål såpass tidlig, viser tydelig vårt engasjement for bærekraft og sosialt ansvar.
I 2013 vil vi fortsette å vise alle våre interessenter at målsettingene våre for bærekraft er oppnåelige, fordelaktige for forretningsvirksomheten vår og økonomisk forsvarlige. Bærekraftig utvikling er et kjerneprinsipp i måten vi driver virksomheten på hver eneste dag, og vi vil fortsette å fremme bærekraftige ledelsesmetoder i alle våre operasjoner. Bærekraft har blitt en nøkkelpådriver i virksomhetene våre, og er en plattform for differensiering i markedet.»

2012 Rapport om bærekraftig utvikling 2012 | Høydepunkter

Chain of Custody sertifisering

  • Europa: I februar 2013 fullførte vi et tre-årig FSC- og/eller PEFC-sertifiseringsprogram for europeiske konverteringsoperasjoner, hvor vi oppnådde målsettingen å sertifisere alle konverteringsanlegg i Europa som sertifisering er relevante for. 
  • Latin-Amerika: Alle meksikanske virksomheter fikk Chain of Custody-sertifiseringer under FSC. De samme sertifiseringene ble også mottatt for integrerte konverteringsoperasjoner i Argentina.
  • Sertifisert emballasje: Fullføring av det europeiske sertifiseringsprogrammet førte også til at over 90 % av alle gruppens konverteringsoperasjoner ble sertifisert, og vi oppfylte dermed gruppens første langtidsplan for bærekraft to år tidligere enn planlagt.

CO₂reduksjon og COD-utslippsreduksjon

Smurfit Kappa reduserte sine årlige absolutte fossile CO₂-utslipp med 1,8 %, mens dets globale papir- og pappfabrikksystem reduserte fossile CO₂-utslipp med 3,1 % per produsert tonn papir og papp. 

Smurfit Kappa reduserte sine årlige absolutte fossile COD-utslipp med 1,7 %, mens dets globale papir- og pappfabrikksystem reduserte fossile COD-utslipp med 4,7 % per produsert tonn papir og papp. 

Investeringer i miljøet

Investeringsprosjekter for betydelig reduksjon av CO2-utslipp ble fullført ved gruppens papiranlegg i Navarra, Spania, i Mexico City og i Cali og Barranquilla, Colombia. 

Betydelige investeringer i vannbehandlingsanlegg ble fullført i gruppens papirfabrikk i Bernal, Argentina (nytt vannbehandlingsanlegg) og i Ania, Italia (utvidelse av eksisterende anlegg). 

Regler for god forretningsførsel

Nye regler er godkjent og en bevissthetskampanje startet..

Bærekraftig emballasje

PaPack Expert-verktøy er utvidet med miljø-parametre for å la kunder måle miljøeffekten av sin forsyningskjedestyring.

Anskaffelser

Orange County Container Group (“OCCG”), kjøpt i desember 2012, er en Chain of Custody-sertifisert gruppe som hovedsakelig er aktiv i Mexico og det sørlige USA. De leverer kraftpapp og konverterte bølgepapp-produkter til samme type kunder som Smurfit Kappa. 

Rapport om bærekraftig utvikling 2012 er tilgjengelig på www.smurfitkappa.com

En utskrift kan anskaffes ved å kontakte: sustainability@smurfitkappa.com

Smurfit Kappa offentliggjør rapport om bærekraftig utvikling 2012.