I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa anbefaler: Legg til litt farge

​Si farvel til kjedelige, nøytrale mellomleggsark.

Si farvel til kjedelige, nøytrale mellomleggsark. Selv produkter som selges rett fra pall, fortjener å få mer oppmerksomhet, og må kommunisere merkets budskap effektivt.

Mens varer som er stilt ut på hyllen får mye oppmerksomhet med iøynefallende emballasje, får produkter som selges rett fra pall ofte liten respons. Så snart de første produktene er solgt, blir de lite attraktive mellomlagsarkene i grå-brunt papir eller papp synlige. Dette er en tapt salgsmulighet, siden denne overflaten er perfekt til å plassere et markedsføringsbudskap på, eller for å kommunisere merket ditt mer effektivt.

 

Add-some-colour.jpg
 

 

Smurfit Kappas anlegg i Feucht produserer trykte mellomleggsark økonomisk og effektivt. I motsetning til vanlige metoder, er det ikke nødvendig med et ekstra produksjonstrinn. Dette gjør produktet billigere og raskere enn hos andre produsenter. Det er til og med mulig å runde av hjørnene på mellomleggsarket, noe som hindrer perforering av strekkfilmen som dekker produktene, i én enkel operasjon.

Sluttresultatet er mer oppmerksomhet, som betyr mersalg. Legg til litt farge – lite pristillegg, store resultater!

Smurfit Kappa anbefaler: Legg til litt farge