I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa promoterer bevissthet om globalisering

​Smurfit Kappa promoterer forståelse av og bevissthet om globalisering blant videregående studenter i Europa 

Som et medlem av European Round Table of Industrialists er Smurfit Kappa medsponsor av et initiativ som promoterer større forståelse og bevissthet blant unge mennesker i Europa om globalisering, iverksetterånd og kunnskapene de trenger for å lykkes i den globale økonomien.


I løpet av det treårlige initiativet får 40 000 unge mennesker mellom 15 og 18 muligheten til å prøve seg i forretningslivet, lære verdifulle entreprenørkunnskap og bruke kunnskapen sin på nye måte. Med støtte fra lærere vil de bli eksponert for en rekke metoder for å prøve og feile, og jobbe med mennesker fra en mange forskjellige bransjer og bakgrunner.

De forskjellige aktivitetene i dette initiativet inkluderer klasseromsbesøk hvor frivillige ledere samhandler direkte med elevene, muligheten for elevene til å opprette og styre sine egne virkelige forretninger, og en konkurranse kalt "The Global Enterprise Challenge", som er en éndags innovasjonsarbeidsgruppe fokusert på å oppfostre unge menneskers problemløsning, idéskapelse og presentasjonsevner. Elever blir gitt en utfordring som må løses som et team.

Utover et økonomisk bidrag, deltar Smurfit Kappa-ledere i forskjellige land i dette initiativet som frivillige. 

Smurfit Kappa promoterer bevissthet om globalisering