I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa åpner sitt første kunnskapssenter i Amerika

12th June 2017


Smurfit Kappa har utvidet sitt globale nettverk ved å åpne et nytt kunnskapssenter i Dallas, Texas.

Dette nye kunnskapssenter er det første i Amerika og det syttende innen konsernet.

Smurfit Kappas kunnskapssenter er et sted for kundene der de får førstehånds erfaring med hvordan en emballasje påvirker ethvert skritt i leveringskjeden.  Med state-of-the-art utstillinger, butikk- visualisers og inspirasjonsrom, har disse sentrene spilt en viktig rolle i det å engasjere og inspirere bedrifter.

 
Dallas EC.JPG
 

Ved denne åpningen av senteret, inkludert utviklere, kunder, salgsteam og presse, blir en rekke banebrytende produkter presentert.  En jury vil stemme frem sine favoritter ved Smurfit Kappa Innovation Awards, som finner sted for første gang med amerikansk kategori som inkluderer detaljhandel, forbruker, industri display og bærekraft.  Vinnerne presenteres under den påfølgende middag.

Det nye kunnskapssenteret er det første av mange som åpnes I Amerika.  I løpet av de kommende måneder planlegges det samme i Mexico og Colombia.  Smurfit Kappas globale hovedsenter er plassert på Schiphol, Amsterdam. 

For mer informasjon om Smurfit Kappas kunnskapssentre, klikk her

Smurfit Kappa åpner sitt første kunnskapssenter i Amerika