I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa lager verdens største emballasje

28 September 2016


Emballasjegigant setter ny Guinness World

Smurfit Kappa har kommet i rekordboken med verdens største emballasje.  Målene er 40x20 m; den er utviklet og produsert av et kreativt team hos Smurfit Kappa van Dam i Nederland.

Utfordringen besto i å lage en emballasje som var stor nok til å slå den tidligere rekorden fra 2014 i USA.  Den enorme kassen, som er et kunststykke av utvikling og konstruksjon, ble avslørt ved et spesielt arrangement for ansatte og kunder ved fabrikken i Helmond.

Wim Peeters, adm.dir. ved Smurfit Kappa van Dam uttalte:  “Det er ikke hver dag vi setter verdensrekorder, så det var stor spenning knyttet til resultatet fra Guinness.  Vi er vant til å produsere ekstra stor emballasje, men denne i er en helt egen klasse!»


“Det var en fornøyelse å se den ferdige emballasjen etter mye forhåndsarbeid og planlegging før den ble utviklet og produsert.  Vi vil gjerne takke alle som bidro og sto bak denne utfordringen til å få en verdensrekord. Vi gleder oss nå til å henge Guinness World Record sertifikatet på veggen her på fabrikken!»

Verdensrekord-emballasjen er allerede på vei til resirkulering og vil I løpet av ca. 14 dager bli til ny emballasje for en av Smurfit Kappas kunder.  Smurfit Kappa van Dam utvikler, produserer og leverer bølgepappemballasje og dere spesialiteter er ekstra stor og robust emballasje til bransjer som matvarer, auto- og logistikkbransjer.

Spesifikasjon av verdens største emballasje:

  • Vekt- 1400kg
  • Antall brukte stifter - 3000
  • Omkrets- 120 meter
  • Høyde - 20 meter
  • Bredde - 4 meter
  • Lengde dobbelsidig tape - 100 meter
 

Smurfit Kappa lager verdens største emballasje