I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa lanserer et nytt salgskonsept – S-flute

Smurfit Kappa er i gang med å forbedre sine bølgepappleveranser på det skandinaviske markedet med S-flute, et nytt proprietært konsept som kombinerer utmerkede trykkegenskaper med høy styrke, lav vekt og konkrete miljøfordeler.

S-flute-konseptet faller mer eller mindre inn mellom de eksisterende bølgepappkvalitetene B- og E-flute når det gjelder styrke og trykkkvalitet. Dette nye konseptet gir utmerkede trykkmuligheter med betydelig mindre vaskebretteffekt enn B-flute og høyere styrke enn E-flute.

Sammenlignet med B-flute, kan S-flute gi en økt fyllfaktor på opp til 25 %. Det betyr at du kan få plass til flere ark på en pall, og dermed spare transportkostnader samtidig som du reduserer CO2-utslippene. Kort fortalt er S-flute en innovasjon som er fullstendig i tråd med Smurfit Kappas mål om å oppnå en bærekraftig utvikling i alt vi gjør.

Vår nye S-flute har mange muligheter, spesielt innen emballasje for detaljhandelen og mer spesifikt for hylleklar emballasje.

På hyllen teller hver millimeter. Økonomisk lagring og utmerket, attraktivt trykk er nøkkelfaktorer. Den nye og innovative S-flute, kombinert med vår trykkekspertise, sikrer at vi oppfyller alle disse kravene.

S-flute var en av årets store innovasjoner innen bølgepapp hos Smurfit Kappa, og ble vist fram på Scanpack-messen i Gøteborg i Sverige mellom 23. og 26. oktober 2012.

Smurfit Kappa lanserer et nytt salgskonsept – S-flute