I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa lanserer ny kassereiser for å optimalisere effektiviteten på pakkelinjen og forbedre emballasjens utseende

25 May 2016​


Ved å kombinere ekspertisen innen design, mekanisme, utarbeidelse av løsninger og innkjøp, lanserer nå Smurfit Kappa SKMF 146, en spindel kassereiser.

SKMF 146 er neste generasjon spindel kassereiser, som sørger for at kunden får dagens mest effektive og optimaliserte pakkemaskinløsning kombinert med fleksibiliteten til å pakke flere formater.

Når SKMF 146 brukes, formes emballasjen med presisjon ved at de formes rundt en spindel, som igjen resulterer i største grad av nøyaktighet og ensartethet.  Denne nøyaktigheten forbedrer effektiviteten på hele pakkelinjen grunnet mer pålitelig fylling, perfekt lukking og palletering.  Dette igjen resulterer i en bedre utførelse og minimerer risiki i leverandørkjeden.SKMF 146 tilbyr også merkevareeiere fleksibilitet til å endre emballasjen for å kunne forbedre oppmerksomheten i butikk, der 82% avgjørelser av alle innkjøp gjøres.  Maskinen kan brette esker med 4, 6 eller 8 motiv i forskjellige former, slik at merkevareeierne kan modifisere eksisterende løsning, som f.eks. å ha ekstra plass på overflaten til å kommunisere informasjon om merkevaren eller å utvikle en komplett ny emballasje for å kunne påvirke kjøperens innkjøpsvaner.

SKMF 146 spindel kassereiser er en meget allsidig maskin som kan brukes i forskjellige industrier og er allerede brukt av Pernod Ricard med meget positivt resultat.  Alexandre Defrance, Plant Manager hos Pernods fabrikk i Lormont uttaler:

«Ricards fabrikk i Lormont, nord for Bordeaux, produserer ca. 18 millioner liter i året.  Innovasjon er prioritert i vår strategi, noe som er grunn til at vi ville installere den første Smurfit Kappa SKMF 146 spindel pakkemaskin i vår pakkelinje 1 i begynnelsen av 2016.  Dens utførelse tilbyr gode løsninger når det gjelder ergonomi, tilgjengelighet og er enkel å bruke, helt i linje med våre mål for effektivitet og fleksibilitet med hensyn til endring av formater.  Dette nye utstyret er fullt ut tilpasset vår krav til en effektiv drift.»

 

 

Arco Berkenbosch, VP Innovation & Development Smurfit Kappa, tilføyde:  “Smurfit Kappa har full fokus når de leverer nye, innovative og unike løsninger for å hjelpe kundene til å nå en optimal pakkeløsning både i leverandørkjeden og også i butikk.  SKMF 146 spindel kassereiser er nok et eksempel på en total pakkeløsning for våre kunder, fra maskin til fremheving av merkevaren og også effektivisering i leverandørkjeden.»

 

Smufit Kappa leverer ca. 200 maskiner i året til sine kunder og har bygget opp og installert totalt ca. 8.000 pakkemaskiner.  Smurfit Kappa tilbyr en bred portefølje med pakkemaskiner, slike som traureisere, kassereisere, wrap-around maskiner og kundespesifikke pakkelinjer.  Firmaet er opptatt av at emballasje og maskiner skal samarbeide godt for å maksimere effektivitet og også sørge for lavest mulig kostnader i prosessen.

Smurfit Kappa lanserer ny kassereiser for å optimalisere effektiviteten på pakkelinjen og forbedre emballasjens utseende