I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa introduserer – diagonal bølgepapp

​3 December 2012

Smurfit Kappas diagonale bølgepapp snur opp-ned på konvensjonelle tenkemåter


De tekniske ekspertene på designavdelingen hos Smurfit Kappa i Herzberg, Tyskland, ble nylig presentert for en interessant utfordring – optimere den eksisterende transportemballasjen for ledende hårpleieprodukter. Den vanskelige delen av utfordringen besto av at ingen del av konstruksjonen skulle endres.

For å kunne tilby den beste løsningen, tenkte produktdesigneren hos Smurfit Kappa utradisjonelt, og roterte bølgeretningen på bølgepapparket. Dreiningen av kuttene på stansearket førte til en betydelig forbedring av lay-outen. Det førte til kundebesparelser på 20 % i emballasjen. I tillegg førte de forbedrede tekniske karakteristikkene for diagonale bølger til om lag 13 % høyere BCT-verdi (komprimeringsmotstand ved stabling, målt ved hjelp av en sammenpressingstest). Dette innebar dessuten at maskinoperasjonen kunne forbedres; med bedret flathet og enhetlig bøyemotstand på rillene, blir arkene kuttet jevnere, og dermed behandlet raskere.

Denne emballasjen ble hedret ved Smurfit Kappa Innovation Awards, og vant bransjekategorien. 

Smurfit Kappa introduserer – diagonal bølgepapp