I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa i topp 1 prosent av Ecovadis verdensomspennende bærekraftverdier

​ 11th September 2017


Smurfit Kappa har blitt tildelt Gold Corporate Social Responsibility (‘CSR’) av EcoVadis for fire år fremover.  EcoVadis er ledende i å bedømme leveringskjeder verden over. 

Selskapet ble rangert blant de øverste 1% av 30,000 selskaper som ble vurdert på en rekke kriterier som miljø, arbeidspraksis og menneskerettigheter, bærekraftige innkjøp og rettferdig forretningspraksis.

EcoVadis gir leverandører verdivurdering for bærekraft til globale kjeder i selskaper som BASF, Johnson & Johnson, Nestlé, Renault og Veolia.

Smurfit Kappa fortsetter ved denne utmerkelsen å nå nok et mål innen bærekraft.  Tidligere i år ble hele leverandørkjeden av råvarer sertifisert, og dette bidrar også til at kundene møter sine egne mål innen bærekraft og miljø.

Smurfit Kappas CEO i Europa Saverio Mayer uttalte: "Hos Smurfit Kappa mener vi bestemt at vi må støtte våre kunder i å nå deres bærekraftmål og beskytte deres omdømme. Denne uavhengige anerkjennelsen av EcoVadis beviser denne forpliktelsen.

Leverandørvalg er ofte regulert av hvem som er den mest ansvarlige forretningspartneren. Våre kunder kan være sikre på at de med Smurfit Kappa har fordelen av en helt transparent og bærekraftig leverandørkjede. "

EcoVadis-metoden er bygget på internasjonale CSR-standarder, inkludert Global Reporting Initiative, FNs Global Compact og ISO 26000, som dekker 150 innkjøpsgrupper og 140 land. 


Smurfit Kappa i topp 1 prosent av Ecovadis verdensomspennende bærekraftverdier