I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa utvider Pouch-Up®-sortimentet

​7 March 2013 


Smurfit Kappa utvider Pouch-Up®-sortimentet

Smurfit Kappa har annonsert at de vil tilby et mer omfattende sortiment med Pouch-Up®-produkter. Pouch-Up® leveres per dags dato i to former – en med en enkeltsøm på basen, og en med én søm nederst og øverst.   


 De nye formatene med 1 l og 1,5 l dobbel søm er lagt til det eksisterende sortimentet, som nå omfatter sju forskjellige formater – 1 l, 1,5 l, 1,75 l og 3 l enkeltsømmer og 1 l, 1,5 l og 1,75 l dobbeltsømmer.

Selv om forskjellen visuelt sett er liten, gir Pouch-Up® med dobbel søm de samme fordelene som de enkle – folie av høy kvalitet, enkel bruk og lavt karbonutslipp. Smurfit Kappa leverer tre forskjellige foliestrukturer – Triplex PET MET, Triplex EVOH og Quadruplex Aluminium – ut fra hva kunden behøver.

Det kan trykkes på hele overflaten, slik at merkevaren skiller seg ut i butikkhyllen. Den innovative folien og den kompakte Vitop®-tappekranen skaper en solid oksygenbarriere som gjør at drikken holder seg frisk lenger. Pouch-Up® fyller et voksende behov for å kunne ta med seg drikkevarer. Den er lett, uknuselig og enkel å bruke.

Denne utviklingen, som fyller kundenes behov, vil i enda større grad kunne øke populariteten til denne moderne, økonomiske, praktiske og miljøvennlige emballasjeløsningen.

Smurfit Kappa utvider Pouch-Up®-sortimentet