I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa miljøvennlige poser står stolt på hyllen – i transit og hjemme

13 July 2012

Den nye serien av miljøvennlige tappeposer på 1,5 til 3 liter fortsetter å vokse på vinmarkedet.

Ved lanseringen på Londons International Wine Fair, forklarer Kevin Heath, salgsdirektør for Smurfit Kappa Bag-in-Box i Irland og Storbritannia; “Denne nye Pouch-up© på 1,5 liter er allerede i bruk hos den ledende vinpakkeren i Storbritannia, Broadland Wineries, som nå har mottatt en halvautomatisk tappeapparat ved deres vintappingsfasilitet i Cawston, Norfolk. Han fortsetter; “Vi tror Pouch-up© er fremtidens formgivning som forvandler utseende på vinhyller og midtganger, og leverer en lettere pakning du kan ta med deg overalt med 80 % lavere karbonavtrykk enn glassemballasje og som allerede er veletablert hos ledende detaljhandlere, inkludert ASDA, som lanserer fire egne etikkerte vinposer til £9.”

“Vi tror Pouch-up© er fremtidens formgivning som forvandler utseende på vinhyller og midtganger, og leverer en lettere pakning du kan ta med deg overalt med 80 % lavere karbonavtrykk enn glassemballasje," Kevin Heaths, Salgsdirektør Smurfit Kappa Bag-in-Box, Irland og UK.

Pouch-up© er et mer lettvektig alternativ til glass med usedvanlig hylleeksponering og en unik form og utførelse som er utformet for å kapitalisere detaljhandleres spådommer om sterk salgsøkning av vin på dunk og i poser.

Den lettvektige, frittstående drikkeposen har en 100 % trykt overflate for merkeprofilering, en Vitop® tappeanordning som forlenger drikkevarenes levetid etter åpning, samt et karbonavtrykk på kun 20 % av en tradisjonell glassbeholder.

I tillegg til å være ideell for vinmarkedet har Smurfit Kappa utviklet Pouch-Up® for ytterligere applikasjoner, slik som cocktails og fersk fruktjuice, inkludert en Worldstar-belønnet cocktailpakning laget for Manchester Drinks. 

Den innovative Pouch-Up® krever ikke en sekundær ytteremballasje, og forbedrer logistikk. Ved å øke væskevolum for transport på grunn av en reduksjon av råmaterialer på kun 35 g for pakninger på 1,5 liter, er det en betydelig effektivitet innen transport og lagringskapasitet, noe som fører til en forbedret emballeringskjede. Med en tradisjonell glassflaske som utgjør 29,6 % av vekten på en liter vin, utgjør Pouch-Up® kun 2,3 % av vekten, noe som gir en betydelig forbedring av karbonavtrykk.  

Den nye miljøvennlige Pouchup© er enkel å tappe med sin ultralette, bærbare utforming, enkle lukking og perfekt for enhver anledning – at hjemme eller for utendørs sammenkomster slik som arrangementer, festivaler og grillfester.

Smurfit Kappa miljøvennlige poser står stolt på hyllen – i transit og hjemme