I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa utvikler aseptisk pose (Pouch-Up®) for fruktjuice

​18 May 2016


Smurfit Kappa, ledende i komplette Bag-in-Box emballasje, har utvidet sitt utvalg av Pouch-Up® takket være nye teknologier for fylling.

I samarbeid med Pressade, nr. 3 av ikke-frosset frukt juice og spesialist av frukt juice for hele familien, tilbyr nå Smurfit Kappa Bag-in-Box en ny emballasjeløsning, pakket på en aseptisk måte. Pressade lanserer en aseptisk 100% frukt juice Pouch-Up® med tre forskjellige smaker (eple, appelsin, multifrukt).

Pouch-Up® løsningen er perfekt tilpasset disse produktene.  Denne emballasjen veier lite, er enkel å bruke og meget forbrukervennlig.  Den originale Vitop® kranen (aseptisk utgave), er plassert på utsiden og garanterer en jevn flyt av juicen.


« Pouch-Up® er en hygienisk emballasje som er tilpasset perfekt til aseptisk fylling.  Takket være disse nye produktene, kan vi fornye og differensiere oss selv på hyllene i butikk.  Vi mener at denne nye  juicen  Pouch-Up® vil bli tatt godt i mot av forbrukerne, som i de siste årene har vært vant til tradisjonelle løsninger », sier Catherine Bererd, Pressade Product manager.

Det aseptisk-fyllte juicemarkedet er et utfordrende marked som krever spesiell hygiene og også tilpasset teknologi.  Smurfit Kappa Bag-in-Box utviklet Pouch-Up® emballasjen tilpasset aseptisk fylling ;  først ionisering, den fylles deretter i den automatiske aseptiske maskinen.  Emballasjen viser den reelle prosessen ved å presentere seg for det aseptiske markedet, og dominerer foran andre typer emballasje.  Smurfit Kappas samarbeid med FBR-Elpo spa, og også vår erfaring med dette markedet, gjør at vi kan tilby våre kunder en helhetlig og effektiv emballasjeløsning.

Ved å ha utviklet den aseptiske Pouch-Up® for juice, foretar Smurfit Kappa Bag-in-Box forskning og et kontinuerlig arbeide ved å utvikle nye teknologier for fylling.  Disse innovasjonene gjør at Pouch-Up® plasserer seg i disse nye markedene. 

Smurfit Kappa utvikler aseptisk pose (Pouch-Up®) for fruktjuice