I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa har utviklet Bag-in-Box® emballasje for motorolje.

​24 May 2017


Smurfit Kappa har lansert en ny økovennlig emballasje for motorolje.  Den nye Bag-in-Box® løsningen, som beskytter og konserverer oljen, er utviklet spesielt for bilindustrien.

Motorolje er tradisjonelt lagret i plastflasker som vanligvis bruker 85% mer materiale enn den nye Bag-in-Box®  løsningen.

Det er mye bedre å helle fra denne innovative løsningen og den sørger dessuten for mindre søl.  Innsiden av pakningen er forsterket i en unik kombinasjon av polyetylen og nylon film, som inneholder aromaen og forhindrer oljepartiklene i å migrere. Emballasjen er veldig kraftig med hensyn til sprekking takket være sterk forsegling og sterk film.

Det er ikke bare bileierne som får det enklere, men også forretningene og verkstedene.  Den nye Bag-in-Box® eliminerer behovet for å lagre plastflasker og tunge tønner som tar mye plass.  Den rektangulære Bag-in-Box® emballasjen kan lagres på eget stativ og plasseres i et samlet distribusjonssystem med forskjellige typer motoroljer.

Emballasjen leveres flatpakket og sørger for at palletering og transport er optimalisert.  En full Bag-in-Box® gir 9% plassreduksjon sammenlignet med en plastbøtte og har 85% mindre forbruk av materiale sammenlignet med lignende plastflasker.  Det er meget enkelt å skille posen fra boksen, det er fullstendig resirkulerbart.

Thierry Minaud, CEO hos Smurfit Kappa Bag-in-Box® uttaler:  “Forrige nye innovasjon av emballasje for motoroljer er mer enn 30 år gammel. Nå er det på tide å benytte en mer miljøvennlig emballasje, noe som Bag-in-Box® definitivt er.»

Smurfit Kappa har utviklet Bag-in-Box® emballasje for motorolje.