I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa fullfører sertifiseringsprogram for emballeringskjeden

4 March 2013


Smurfit Kappa er nå i stand til å levere emballeringskjedesertifisert emballasje i hele Europa, etter å ha fullført det omfattende treårige sertifiseringsprogrammet.  

Smurfit Kappa, en av verdens største integrerte produsenter av papirbasert emballasje, med virksomhet i Europa og Amerika, er stolte over å kunngjøre at alle relevante emballasjeoperasjoner i Europa nå er emballeringskjedesertifisert. Dette er i tråd med selskapets langsiktige bærekraftmål og omfatter 19 europeiske land som Smurfit Kappa har virksomhet i, nemlig: Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Litauen, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Russland, Slovakia, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia. 

Dette ambisiøse programmet startet for mer enn tre år siden med sertifisering av alle nypapirfabrikker, etterfulgt av alle resirkulerte papirfabrikker, og er nå fullført ved at all relevant emballasjeproduksjon er sertifisert. Innvilgelsen av disse sertifikatene er beviset på Smurfit Kappas mål om å overholde sertifiseringsordningene for emballeringskjeden fra Forest Stewardship Council (FSC) og PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification). 

Disse sertifikatene gjør at Smurfit Kappa kan garantere kundene sine at emballasjen er produsert utelukkende av bærekraftig råmateriale. Emballasjematerialene kan nå spores, og emballeringskjedesertifiseringen garanterer at ingen materialer som ikke er bærekraftige, er kommet inn i forsyningskjeden.

Tony Smurfit, COO for Smurfit Kappa, kommenterer: "Ved å fullføre dette sertifiseringsprogrammet for hele papirfabrikksystemet, samt for all relevant emballasjevirksomhet i Europa, viser vi at vi mener alvor med å levere bærekraftige emballasjeløsninger til kundene våre. Vi viser at vi har en ambisjon om å være ledende innenfor alle aspekter av virksomheten vår, idet vi mener at emballeringskjedesertifisering bør være standarden gjennom hele kjeden i bransjen." 

Smurfit Kappa fullfører sertifiseringsprogram for emballeringskjeden