I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa feirer tiår med vellykkede bærekraftige resultater

10 years HubSpot.jpg
 
 

18 May 2017


Smurfit Kappa er godt på vei til å møte sine ambisiøse 2020-bærekraftige mål, ifølge den tiende rapporten. 

I løpet av siste tiår siden den formelle starten med å måle virkningen av bærekraft, har Smurfit Kappa oppnådd fullstendig Chain of Custody sertifisering for hele leveringskjeden av råmateriale.  Samtidig er det redusert CO2 utslipp med 23% og kvaliteten på vannutslipp ble forbedret med 32%, begge godt på vei til 2020-målene på henholdsvis 25% og 33%.

Smurfit Kappas sustainability rapport, som måler årlig fremdrift fokusert på fem prioriterte områder (skog, klimaendring, vann, avfall og mennesker), viser at bedriften over de siste ti år har oppnådd betydelig reduksjon av avfall som sendes deponiene og det er også investert €60 millioner i vannbehandlingsanlegg.

Smurfit Kappa feirer også ti år med investeringer til sosiale og vitenskapelige prosjekter, der målet er å støtte lokalsamfunnet der de opererer.  Det er investert over €30 millioner i prosjekter alt fra å forbedre anlegg og yte terapi ved en skole for funksjonshemmede i Italia til å arbeide ved universitet i Columbia for å tilrettelegge studiet med å beskytte floraen og faunaen i bedriftens skoger.

 «Smurfit Kappa deltar i arbeidet med å skape bærekraftig fremtid ved å sørge for lønnsom virksomhet basert på bærekraftige prinsipper.  Vi vil fortsette med vårt innovative pionerarbeid med å skape verdi for både våre kunder og våre eiere», sier Tony Smurfit, Group CEO Smurfit Kappa.

Steven Stoffer, Group Vice President of Development, ansvarlig for bærekraft hos Smurfit Kappa, sier:  “Sammenlignet med andre emballasjematerialer, er papir det mest bærekrafige, derfor er bærekraft vårt DNA I bedriften.  De siste resultatene er et bevis på den enkeltes bidrag til at Smurfit Kappa når sine ambisiøse mål.  Vi er stolte over fremdriften som er gjort siste tiår, og setter pris på å være på vei til å nå våre 2020-bærekrafige mål». 

Nøkkeltallene fra 2016 rapport inkluderer:

Skog

  • Over 90% av levert emballasje er Chain of Custody sertifisert

Klimaendring

  • 22,9% reduksjon av fossil CO2 utslipp pr. tonn av produsert papir (mot 2005 tall)

Vann

  • Fullført spesifikke vannrisikovurderinger ved elleve papiranlegg
  • 31,9% reduksjon av relative mengde COD i vannutslipp (sammenlignet med 2005)

Avfall

  • 13.3% reduksjon av avfall sendt til deponi

Mennesker

  • Helse og Sikkerhet:  Redusert ulykker Lost Time Accident (LTA) målt til 10% i 2016
  • Implementert over 1,000 oppfølgingsprosesser som et resultat av MyVoice oversikt gitt av de ansatte. 
 

Klikk her for å laste ned 2016 rapporten

Smurfit Kappa feirer tiår med vellykkede bærekraftige resultater