I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa feirer prestisjetung innovasjonspris

25 October 2016​


Smurfit Kappa og Nestlé Waters har sammen vunnet «Innovation for Business» kategori ved den prestisjetunge Trophee de Achats, en pris som anerkjenner fremragende resultater mellom innkjøpsavdelinger og leverandørerhar.

Juryen besto av innkjøpsledere fra kjente firmaer som SAP, Air France, Accor Hotels, Sodexo og La Poste.

Prisen anerkjenner hvordan de to firmaene arbeidet sammen for å lansere en innovativ maskinløsning kalt Smurfit Kappa Rotor, for å oppnå felles kommersielle fordeler.  Rotoren er utviklet spesielt for å la trommelen kutte ønsket antislip-papir til ønsket pallestørrelse istedenfor å bruke tradisjonelt forhåndskuttede ark.  Dette gir kundene maksimal fleksibilitet mens kompleksiteten reduseres i produksjonsprosessen.

Etter at papiret er kuttet til korrekt størrelse av rotoren, blir arket plassert mellom lagene av varer på pall for å styrke stabiliteten på produktene gjennom hele leverandørkjeden.  Antislip-belegget som brukes på papiret sørger for høy friksjon og reduserer betydelig risikoen for skade på produktene. 


Rotoren har ytterligere den fordelen at den kan lage en brett i arket.  Denne  bretten kan være påtrykket et budskap som øker kommunikasjonen med kunder i detaljmarkedet.  Ved å undersøke 750 kunder, viser det seg at merkevarebudskapet som er trykket på lagene i en palledisplay, forbedrer synbarheten på produktene med 11% og øker innkjøpet med 27%.

Didier Durcudoy, Smurfit Kappa European Account Director, uttalte:  “Dette er meget spennende, og vi føler oss beæret å kunne dele denne prisen med vår partner Nestlé Waters.  Rotoren har frembragt begeistring hos innkjøpere i industrien, og vi vil fortsette med innovasjoner for å oppnå suksess for våre kunder.» 

Smurfit Kappa feirer prestisjetung innovasjonspris