I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa vinner to priser ved the Art of Packaging Awards

​23 March 2016


En innovativ løsning for fruktjuice som kalles “Ice-Box”, utviklet av Smurfit Kappa Poland, har vunnet «Packaging Concept»-kategorien ved Art of Packaging Awards.  Den samme emballasjen tok dessuten tredje plass ved «Overall Award» som dekket samtlige kategorier.

“Ice-Box”5L Bag-in-Box er en praktisk og attraktiv emballasjeløsning som møter alle behov og forutsetninger fra kundene.  Ikke bare er den enkelt å transportere fra butikken og hjem, den utnytter også plassen i kjøkkenet.

Den er konstruert til å  passe i de fleste kjøleskapshyller og tappekranen er plassert slik at man kan tappe juice enkelt direkte fra kjøleskapet, og man unngår å måtte ta ut emballasjen. 

Det er også mulig å ta med papirkopper i tillegg som gjør det enklere og blir derved ideell å ta med på tur.  De fargerike koppene blir det eneste med sterk farge på emballasjen, og viser dessuten fargen på den frukten juicen er laget av. 

“Ice Box” er laget av bølgepapp, en resirkulerbar og fornybar ressurs, og enkel trykk understreker den økologiske utviklingen av emballasjen.  Når to emballasjer er plassert ved siden av hverandre, fremstiller de grafiske elementene epleform i en større skala.  I tillegg finnes et tredimensjonalt utsnitt av order «PURE», noe som viser den økologiske renheten av emballasjen og selve juicen. 

“Dette produktet er utviklet i nært samarbeid med vår kunde – vi ønsket å finne den optimale løsningen for både økonomi og ergonomi.  Ice-Box er innovativ og unik og ble utviklet i Experience Center som åpnet i fjor i Konin, Polen.  Vi er veldig glade for å ha vunnet denne prisen.  Den beviser at Smurfit Kappas samarbeidsmodell med kunder der vi søker de beste løsninger og utvikler forfra, gir resultater» sa Bogdan Orzechowski, CEO Smurfit Kappa Polen, Konin og Drzdenko avdelinger. 

Smurfit Kappa vinner to priser ved the Art of Packaging Awards