I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa belønnet med en Coca-Cola Enterprises’ Supplier Awardrises’ Supplier Award

I 2011 holdt Coca-Cola Enterprises (CCE) sitt andre årlige Supplier Sustainability Summit and Awards Ceremony, der deres nøkkelleverandører var til stede. Under seremonien ble det gitt priser til de leverandørene som bidro mest til forretningssuksessen.

 

CCE anerkjente Smurfit Kappa for toppresultat innen "Corporate Responsibility and Sustainability" med 2010 Award for beste "Corporate Supplier".

Vår bedrift har et nært samarbeid med CCE for å bistå med å redusere miljøpåvirkningen av deres emballasje gjennom deres unike kompetanse innen emballasjeytelse. Vi har også hatt et nært samarbeid med CCE angående viktige bærekraftige indikatorer for å bidra til å redusere bruken av energi, vann og karbon samt forbedre transporteffektivitet.

Sertifiseringen av Smurfit Kappa´s produksjonslokaler i Storbritannia ved The Carbon Trust var i samsvar med CCE´s forventninger.

“Vi er henrykte over å belønne emballasjeprodusenten, Smurfit Kappa, som vår CRS Supplier. Smurfit Kappa har hatt et nært samarbeid med CCE for å utvikle fellestiltak og innovative prosesser for å redusere vekten på vår emballasje. I tillegg garanterer de deres kunder en ansvarlig kildeemballasje sertifisert av FSC og PEFC, og samarbeider med The Carbon Trust for å måle deres eget karbonavtrykk samt utvikle en plan for karbonreduksjon,” sa David Cowell, VP Procurement, CCE.

 

 

Smurfit Kappa belønnet med en Coca-Cola Enterprises’ Supplier Awardrises’ Supplier Award