I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa og BiBoViNo inngår samarbeid for å markedsføre høykvalitets Bag-in-Box®-viner

​26 January 2015

Smurfit Kappa og BiBoViNo, den første kjeden av spesialiserte vinbutikker som er dedikert til å levere førsteklasses viner i Bag-in-Box®-emballasje, har gått sammen for å bringe høykvalitets-viner til forbrukere med denne innovative emballasjeløsningen.

BiBoViNo ble grunnlagt i 2013 og tilbyr en rekke viner på nett. Selskapets første butikk åpnet i Paris i september 2014. Selskapet har nå 10 butikker internasjonalt – den siste åpnet i Tel Aviv – og fortsetter å vokse med mål om å nå 50 til 100 lokasjoner. Butikken tilbyr høykvalitetsviner i Bag-in-Box®, en emballasjeløsning som Smurfit Kappa er ekspert på. Dette er den ideelle måten å pakke inn vin på, med fordeler som omfatter lengre lagringsmulighet etter åpning, enkel håndtering, lavere literpris og betydelig miljømessige fordeler – noe som Smurfit Kappa har garantert i årevis.

Emballasjeløsningen Bag-in-Box® tar hensyn til endrede forbrukermessige og sosiale trender, og oppfyller behovet til den moderne vindrikkeren i og med at den lar travle mennesker hygge seg med bare et glass og med garanti om at kvaliteten ikke vil bli dårligere over flere uker. Dette er noe som ikke kan oppnås med vin som lagres i en tradisjonell glassflaske. 

 
 

Kun høykvalitetsviner kan kjøpes i BiBoViNo-butikker, og disse vinene er blitt valgt ut av eksperten Bruno Quenioux. Emballasjen har bevisst  brutt med den tradisjonelle vinverdenen, med en enkel og ensartet farge, og konseptet har nylig blitt tildelt “Innovation Trophy 2014” i Franchise-kategorien fra det ledende franske forhandlermagasinet LSA. 

Smurfit Kappa, en spesialist innen Bag-in-Box®-teknologi, har jobbet med BiBoViNo for å oppnå denne suksessen ved å levere emballasjeløsninger av høyeste kvalitet, takket være selskapets ekspertise, forbrukerinnsikt, kunnskap og høykvalitetsprodukter. Nylig utvidet de to partene samarbeidet sitt med en ny førsteklasses emballasjeløsning, Bag-in-Tube®, for selskapets beste viner. Dette produktet blir produsert av Smurfit Kappa Orsenigo i Italia, og tilbyr de samme fordelene som Bag-in- Box®, med et enda mer sofistikert design.  

Dette vellykkede partnerskapet viser potensialet til emballasjeløsningen Bag-in- Box®  for førsteklasses viner, og gir produsenter en innovativ måte å tilfredsstille behovet til kundene sine på. 

Klikk her for å besøke vår Open the future og se hvordan våre kunder har samarbeidet med oss mot kommersiell suksess.

Smurfit Kappa og BiBoViNo inngår samarbeid for å markedsføre høykvalitets Bag-in-Box®-viner