I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa med visjon om bærekraft

22 May 2013

Smurfit Kappa lanserer en langsiktig visjon for bærekraft og etablerer ekstra bærekraftsmål fram til 2020

Smurfit Kappa Group plc ("SKG" eller "Gruppen"), en av verdens ledende integrerte produsenter av papirbaserte emballasjeprodukter med drift i Europa og Amerika, lanserer en visjon for bærekraft, og etablerer ekstra målsettinger for virksomheten fram til 2020 som utvider og bygger videre på de bærekraftige initiativer Gruppen allerede har tatt.  

Erklæringen forteller om Gruppens engasjement i bærekraftig forretningsskikk og tro på at lønnsom vekst kan oppnås ved å forsyne kundene med innovative emballasjeløsninger samtidig som man fortsetter å minimere produktavfall, optimere ressursbruken og foreta gjenbruk gjennom resirkulering, samt å stimulere nyplanting gjennom bærekraftig skogbruk.

SKG har fastsatt mål for å styrke sin bærekraftige forretningsskikk under syv hovedbyggeklosser, som inkluderer: Emballeringskjede, CO₂-utslipp, avfall, vann, helse og sikkerhet, bærekraftig innleie og samfunnsengasjement. For hvert fokusområde er det satt detaljerte mål som skal innfris mellom 2013 og 2020.

Gary McGann, P.D.G., kommenterte: "I mer enn 75 år har Smurfit Kappa produsert innovative emballasjeløsninger fra fornybare og resirkulere materialer. Vi tror at vårt langvarige engasjement for bærekraft har vært sentralt ved bygging av vår posisjon som verdensleder innen papirbasert emballasje."

"Vår visjonserklæring om bærekraft, som vi kunngjorde i dag, er et skritt videre på en reise hvor vi konstant bestreber oss på å forbedre hvordan vi tjener interessene for våre kunder, ansatte, lokalsamfunnene hvor vi opererer og våre aksjonærer. Vi tror at vi kun kan innfri våre hovedforretningsmål gjennom forretningsskikk som er basert på prinsippene om langvarig bærekraftig utvikling."  

"Vårt fokus er fortsatt vekst for vår forretning men vi vil strebe etter vekstmuligheter som er kommersielt og økonomisk attraktive, sosialt progressive og miljømessig bærekraftige."  

En kopi av erklæringen kan lastes ned under 

En utskrift kan mottas ved å sende en e-post til:: sustainability@smurfitkappa.com

Smurfit Kappa vil i juni 2013 kunngjøre sin sjette årlige rapport om bærekraft, som kartlegger ytelse og fremgang i forhold til målene i 2012. 

Smurfit Kappa med visjon om bærekraft