I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa fordobler WorldStar-suksessen i 2013

​9 January 2013

Smurfit Kappa fordobler WorldStar-suksessen i 2013.

Smurfit Kappas europeiske virksomheter har mottatt fire WorldStar-utmerkelser for sin ekspertise innen papirbaserte emballasjeløsninger. Utvelgelsen fant sted i Singapore 26. og 28. november. WorldStar er den viktigste emballasjeprisen i verden. Den organiseres av WPO (World Packaging Organisation) og tildeles bare til emballasje som allerede er blitt hedret i nasjonale eller regionale konkurranser.

Prisen i 2013 har en rekord på 316 bidrag på tvers av syv kategorier, som representerer 33 land. Det kompetente dommerpanelet er hentet fra hele verden, og har sett på følgende kriterier i avgjørelsen om at Smufit Kappas vinnende bidrag var best:

 • Beskyttelse og bevaring av innholdet
 • Enkel håndtering, fylling, lukking, åpning og gjenlukking
 • Salgsappell
 • Grafisk design
 • Produksjonskvalitet
 • Kostnadsreduksjon, materialøkonomi
 • Miljøkompatibilitet - resirkuleringsevne
 • Konstruksjonens oppfinnsomhet
 • Egnethet for lokale forhold (produksjon, materialer, marked osv.)

Smurfit Kappa ble tildelt WorldStars i kategorier for mat, drikke og generell emballasje.

 • Smurfit Kappa Wellpappe Nord, Tyskland - Stairway pack - kategorien Matvarer
 • Smurfit Kappa Olomouc s.r.o, Tsjekkia - Miller Genuine Draft pack - kategorien Drikkevarer
 • Smurfit Kappa Storbritannia - "Be-Bionic" Prosthesis pack - kategorien Annet (generelt)
 • Smurfit Kappa Storbritannia - "Toilet-To-Go" Sanitaryware pack - kategorien Annet (generelt)

Utmerkelsene bekrefter Smurfit Kappas posisjon som ledende paneuropeisk leverandør av emballasje til merkevareeiere med nasjonale og internasjonale markeder. Smurfit Kappas kompetanse sikrer at kvaliteten på merkevaren kan kontrolleres og vedlikeholdes konsekvent fra produksjon til salg, og sikrer at produktene får en sikker og økonomisk levering. 

Tony Smurfit, Group Chief Operations Officer i Smurfit Kappa uttaler: "Å bli vurdert av våre likemenn og hedret med disse fire WorldStar-utmerkelsene er svært oppløftende, og reflekterer fruktene av vårt teamarbeid snarere enn å premiere individuelle spesialiteter som grafisk utforming, trykk eller emballasjekonstruksjon. Vi er alle beæret over nok en gang å ha blitt anerkjent. De fire utmerkelsene for 2013 bygger på våre to WorldStar-utmerkelser for 2012". 

WPO President, Thomas Schneider: "WorldStar-evenementet samler emballasjeledere fra hele verden for ett enkelt formål: å vurdere de beste emballasjedesigner fra hvert kontinent. Ved å gjøre dette setter World Packaging Organization søkelys på kreativiteten som lever og ånder innen emballasjebransjen." 

Smurfit Kappas WorldStar-vinnende emballasjer for 2013

Smurfit Kappa Wellpappe Nord, Tyskland - Stairway pack - kategorien Matvarer

 

 
 
 

Smurfit Kappa Olomouc s.r.o, Czech Republic - Miller Genuine Draft pack - kategorien Drikkevarer

 

 

 

Smurfit Kappa Storbritannia - "Be-Bionic" Prosthesis pack - kategorien Annet (generelt)

 

 

 

Smurfit Kappa Storbritannia - "Toilet-To-Go" Sanitaryware pack - kategorien Annet (generelt)

 
 

Smurfit Kappa fordobler WorldStar-suksessen i 2013