I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa Bag-in-Box hos Vinitech

5 December 2012 


Smurfit Kappa Bag-in-Box presenterte innovasjonene sine på Vinitechs internasjonale utstilling i Bordeaux fra 27. til 29. november 2012.  

Kunder og besøkende utforsket den 140 kvadratmeter store standen med de siste Bag-in-Box®-produktene, inkludert en ny fyllingsmaskin og en ny påføringsmaskin for håndtak.

Fyllingsmaskinen BIB 700 Evolutive, med sin Pouch-up®-modul, ble presentert for offentligheten for første gang. BIB 700 Evolutive er effektiv, pålitelig og fleksibel og spesielt egnet for små og medium store produsenter som ønsker å sette opp en automatisk maskin, eller til og med for de som beveger seg i retning Pouch-Up®-emballasje.

En annen maskin, den nye automatiske maskinen Vitop SYNCRO 35 for påføring av håndtak, ble også avduket på

Vinitech. Den tilbyr en banebrytende syklusrate og er brukervennlig pga. sitt matesystem for håndtak, som er pakket i ruller på 3200 stykker om gangen. SYNCRO 35 muliggjør også at håndtak blir plassert i en vinkel på -45° til 45° og kan tilpasses ulike eskeformater.


Pouch-Up®, den nye emballasjemetoden som har vært svært populær i vin- og cocktailmarkedet i over ett år nå, er også tilgjengelig i en firkantet form med to vinkler. Pouch-Up® er for tiden tilgjengelig i 1L,- 1.5 L- og 3-liters pakker med et enkelt uttak i bunn, og den er i ferd med å bli enda mer populær fordi den øker utvalget av formater som er tilgjengelig. De to inneværende designene med en enkel tapp vil få følge av nye formater med et dobbelt uttak.

Til slutt ble en ny Vitop® Easy-kobling presentert på utstillingen. Easy-koblingen er enda enklere å bruke og er spesielt enkel å gjøre ren, og er blitt utviklet for å muliggjøre hurtig, økonomisk og pålitelig tilkobling til distribusjonssystemene som brukes på barer og restauranter.

Smurfit Kappa Bag-in-Box hos Vinitech