I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Pouch – Up®-bags fra Smurfit Kappa tildelt pris ved Worldstar Packaging Awards

​20 September 2012 


Smurfit Kappa Bag-in-Box har vunnet en pris i drikkevarekategorien i Worldstar Packaging Awards 2011/2012, for den innovative Pouch-Up®

Bag-in-Box-produktet, som allerede har vunnet Starpack i Storbritannia og som er vinneren av forpakningens Oscar, vant prisen for sin suksessrike kreasjon for Manchester-drinkene Mojito og Cosmopolitan.

Prisen er en ekstra påskjønnelse på toppen av all anerkjennelse denne innovative forpakningen har mottatt den siste tiden. Den får da også stadig større fotfeste innenfor vin-, cocktail- og juice-markedet. Pouch – Up® overbeviste juryen med sitt attraktive design, enkle bruk og lave karbonutslipp.

Produktet er tilgjengelig i 1,5 l og 3 l, og alle overflatene kan trykkes i høyoppløsnings-flexo, noe som gjør det lett å identifisere et merke på hyllen. Den innovative film- og Vitop compact®-tappekranen holder oksygenet på utsiden, slik at drikkevaren får lenger holdbarhet.  

 

 

Pouch – Up® svarer på det økende behovet som følger av at konsumentene stadig er på farten: lett, uknuselig og enkel å bruke. Takket være Vitop compact®-tappekranen, er det enkelt og trygt å helle.

Det er et økonomisk, praktisk og miljøvennlig forpakningsprodukt som bekrefter innsatsen til Smurfit Kappa Bag-in-Box når det gjelder innovasjon og service for vin-, sprit- og drikkevaremarkedet.

WorldStar-konkurransen har blitt arrangert siden 1970, og er det største arrangementet på WPO. I år besto juryen av 23 representanter for WPO og en representant for den internasjonale forpakningspressen. 243 produkter fra 32 land i syv forskjellige kategorier ble vurdert. Juryen sammenlignet de påmeldte produktene med liknende i markedet, og premierte de som ble funnet overlegne med hensyn til ytelse eller innovasjon.  

Smurfit Kappa Bag-in-Box

Smurfit Kappa Bag-in-Box gir fleksible forpakningsløsninger for væsker og tyktflytende produkter til næringsmiddel- og industrimarkedet, kostnadseffektive og samtidig helt i tråd med nye miljøforskrifter, og de møter alle spesifikke krav fra kundene. Med sine seks fabrikker over hele verden, er Smurfit Kappa Bag-in-Box ledende i Europa innen Bag-in-box®-løsninger, og Vitop®-tappekranen er verdensledende innen vintappekraner. 

 
For ytterligere informasjon, kontakt:
 

Veronika Necasova et Florence Decock

Smurfit Kappa Bag-in-Box

Quai de l’Ile Belon

BP 21064

F-51318 Epernay Cedex

Tel: +33 (0)3 26 55 70 40

Mobile: +33 (0)6 12 79 95 85

E-mail: veronika.necasova@smurfitkappa.fr

E-mail: florence.decock@smurfitkappa.fr

Pouch – Up®-bags fra Smurfit Kappa tildelt pris ved Worldstar Packaging Awards