I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa lanserer den nye tjenesten Shelf Smart, som gir suksess i butikk

22 April 2015

På sitt innovasjonsarrangement har Smurfit Kappa lansert den nye tjenesten Shelf Smart som sitt flaggskip – en markedsledende løsning som hjelper kunder med å utvikle gode emballasjeløsninger raskere enn noensinne.

Smurfit Kappa har utviklet den nye tjenesten Shelf Smart med fokus på å forbedre kundens produktvalg i butikken. Det er den første tjenesten på markedet som gir leverandøren mulighet til å finne en optimal markedsføringsløsning, i et risikofritt miljø. De kan også raskt måle resultatene hos forbrukerne. Shelf Smart kombinerer Smurfit Kappas ekspertise innen emballasje, innsikt om kundene, teknologi, samarbeidsstrategi og effektivt design, og dette er det nyeste eksempelet på selskapets engasjement for å finne nye muligheter og drive målbar forretningssuksess gjennom emballasjeinnovasjon.Markedsføringsledere tar imot konseptet som en hurtig, samarbeidsrettet og målbar prosess som gir strategiene deres reell verdi. Den følger Smurfit Kappas nylige White Paper 1 om kundeadferd – Markedsføring i hyllene – Hvor god kontroll har du egentlig? Studien avslørte at 76 prosent av beslutningene om kjøp gjøres av forbrukerne i butikken, og det tar ca. 4 sekunder – dette understreker omfanget av kommersielle muligheter i butikken, og at merkevarene må utvikle en markedsføringsstrategi i henhold til dette.

Arco Berkenbosch, Senior Vice President Innovation, Smurfit Kappa, forklarer: «Ved starten på tjenesten Shelf Smart kombinerer vi førsteklasses innsiktsverktøy, slik som vår Shelf Viewer-teknologi, som sammenligner plassering og varehandel for opptil 22,000 andre produkter og posisjoner med vår globale designopplevelse. Med denne kombinasjonen kan vi utvikle skreddersydde emballasjeløsninger som er tilpasset reelle utfordringer. Vi bruker et innovativt 3D-visualiseringsverktøy for å gjøre ideen virkelig i et risikofritt virtuelt miljø, før vi tester hvordan den påvirker forbrukerne ved bruk av elektroniske verktøy for øyesporing, som er utviklet i samarbeid med teknologipartneren EyeSee. Slik garanterer Shelf Smart målbar forretningssuksess for merkevarer, ved å bevise at tjenesten gjør det mer sannsynlig for leverandørens markedsføring å oppnå kjøpsbeslutninger og forretningssuksess.»

Smurfit Kappa har utviklet løsningen Shelf Smart som en del av sitt fokus på at kundene skal spare tid og penger ved å lage en emballasjeløsning før den blir til virkelighet – og hele prosessen fra definisjon av utfordringen til en påvist løsning tar så lite som 4 til 8 uker.  

Shelf Smart er kun én løsning i en rekke innovasjoner som ble lansert på selskapets innovasjonsarrangement 15-16. april i Nederland. Smurfit Kappas kunder kan bruke tjenesten i en gradvis utrulling over utvalgte europeiske markeder i 2015, og sammenfaller med åpningen av et nytt Global Experience Centre på Amsterdams flyplass Schiphol. Dette stedet blir et senter for et globalt nettverk som henter inn lokal ekspertise for å utvikle emballasjeløsninger sammen med kunder, og er ett av de største opplevelsessentrene for emballasje i verden.   

Smurfit Kappas nettverk med opplevelsessenter og tjenesten Shelf Smart er de nyeste eksemplene på selskapets strategi til å «Åpne fremtiden» for kundene sine, ved å levere vekst gjennom innsikt og innovasjon. De er eksempler på Smurfit Kappas bredere engasjement til maksimering av verdi for kundene, ved å utvikle påviste emballasjeinnovasjoner som driver forretningssuksess og optimaliserer forbrukernes vei til kjøp.  

Klikk her for å besøke vår Open the future og se hvordan våre kunder har samarbeidet med oss mot kommersiell suksess.

Smurfit Kappa lanserer den nye tjenesten Shelf Smart, som gir suksess i butikk