I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa lanserer den nyeste forpakningsinnovasjonen, Shelf-Facer, som øker merkevarenes synlighet med opp til 50 %

25 February 2015

Smurfit Kappa, en av verdens ledende selskaper innen papirbasert emballasje, har lansert sin banebrytende løsning, Shelf-Facer, som øker varenes synlighet på hyllen med opp til 50 %, noe som gir en merkbar økning i potensielt salg.  

Utfyllende testing og bred innsikt i kundedata har bekreftet fordelene som denne unike løsningen gir. Den trekker produktene fremst i rekken av hylleferdig emballasje, forbedrer hyllepresentasjonen betraktelig og gjør at merkene kan dra nytte av muligheter i butikk.  

Lanseringen av Shelf-Facer følger den nylige lanseringen av Smurfit Kappas kundemarkedsførings White Paper 1 – Markedsføring i hyllene – har du kontroll? – som viste at til tross for at 76% av kjøpsavgjørelsene tas av kundene i butikken, klarer ofte ikke merkene å dra nytte av den mektige markedsføringsmuligheten som dette innebærer, både på salgspunktet og i hyllen.  

For å møte denne utfordringen, kontaktet Smurfit Kappa de flinkeste og mest kreative av selskapets over 700 designere over hele verden. Oppgaven å skape en løsning for å maksimere synligheten i hyllen, førte til en innovativ og kommersiell løsning for merker som garanterer at produktene deres skal kunne finnes og kjøpes på enklest mulig måte i butikken.   

Shelf-Facer sikrer at produktet alltid er synlig og tilgjengelig foran i hyllen for forbrukerne. Så snart en vare er blitt kjøpt, erstattes den av en ny bakfra, og dette forbedrer merkesynligheten betraktelig, samtidig som salget øker.  

Nyere studier beregner at en markant økning i salg kan oppnås gjennom forbedret hyllepresentasjon.  For å kunne kvantifisere og forstå Shelf-Facers betydning, brukte Smurfit Kappa dens unike eye-tracking teknologi som er utviklet med partneren Eyesee, for å kartlegge hva som tiltrekker kundens blikk på hyllen.  Resultatene viser at Shelf-Facer øker produktenes synlighet på hyllen med opp til 50 %.   

 

 Arco Berkenbosch, Visepresident Innovasjon, Smurfit Kappa, sa: “Etter mye testing og forskning er vi sikre på at Shelf-Facer vil bli et viktig nytt verktøy som vil hjelpe til å selge mer av produktene i butikk. Vi vet hvor viktig det er å få kundens oppmerksomhet på kjøpspunktet, sammen med vårt mål om å gi maksimalt utbytte for våre forretningspartnere, og vi er glade for å ha skapt et produkt som fordrer forretningsfremgang."

Shelf-Facer er bare en av mange innovasjoner som lanseres på selskapets Innovasjonsarrangement 15. april i Nederland.  Lanseringen av Shelf-Facer er det siste eksemplet på Smurfit Kappas brede engasjement for å maksimere kundens utbytte ved å utvikle forpakningsinnovasjoner som fordrer forretningsfremgang og gevinst i det viktige øyeblikket når kunden velger et merke fremfor et annet. Det er basert på selskapets utskillende strategi å ‘Open the future’ for kundene, ved å gi kundene vekst gjennom kunnskap og innovasjon.

Klikk her for å besøke vår Open the future og se hvordan våre kunder har samarbeidet med oss mot kommersiell suksess.

Smurfit Kappa lanserer den nyeste forpakningsinnovasjonen, Shelf-Facer, som øker merkevarenes synlighet med opp til 50 %