I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Sikkerheten inntar hovedscenen i Mexico

​Smurfit Kappa Mexico belønner sikkerhetsbevisste ansatte med et teaterbesøk.

For å feire farsdagen, er alle ansatte og familiene deres i alle de forskjellige Smurfit Kappa-operasjonene i Mexico City-området invitert til en teaterforestilling om "Peter Pan".

Ansatte registrert med "null ulykker" i løpet av sin ansettelsestid i Smurfit Kappa, ansatte med en enestående sykefraværsrapport og personell som har bidratt til det største antallet kreative deltakelsesforslag, ble gitt prioritet som et tegn på anerkjennelse. 

  

Fire forestillinger ble bestilt av Smurfit Kappa for å få plass til alle familiene. De ble ønsket velkommen med en markering av hvor viktig sikkerheten er og en anerkjennelse av de sikkerhetsbevisste foreldrene.

Barna fikk tilbud om å male ansiktene som sitt favorittdyr eller -karakter, mens hele familien nøt en lunsj.

Til slutt i forestillingen sang skuespillerne og familiene Mañanitas, som er en feiringssang, for å feire de sikkerhetsbevisste foreldrene. 

Sikkerheten inntar hovedscenen i Mexico