I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Offentliggjøring av Rapporten om bærekraftig utvikling for 2011

Dublin, London 26 Juni, 2012


Smurfit Kappa Group plc ("Smurfit Kappa" eller "Gruppen"), en av verdens største integrerte produsenter av papirbaserte emballeringsprodukter med drift i Europa og Latin-Amerika, annonserer kunngjøringen av deres 5. årlige Rapport om bærekraftig utvikling for 2011.

Rapporten går i detalj om Smurfit Kappas visjon og deres løpende aktiviteter på det viktige området

bærekraftighet. Rapporten viser gruppens forpliktelse til supplering av bærekraftige emballeringsløsninger og utdyper deres tilnærming til bærekraftighet innenfor nøkkelområdene miljø, samfunn og forretningsvirksomhet.

Gary McGann, Gruppens administrerende direktør, kommenterte: “Vi er henrykt over å kunne annonsere kunngjøringen av vår rapport om bærekraftig utvikling for 2011. Nok en gang har Smurfit Kappa vist at bærekraftighet er fullstendig kompatibelt med levering av lønnsom vekst. I en tid med utfordrende økonomiske forhold, ser vi bærekraftighet som en viktig differensiert faktor på markedet. Spesielt fortsetter vi fremgangen for vårt mål om distribusjonskjede innen 2015, noe som vil garantere at alt papir og all emballasje vi produserer har sin opprinnelse fra pålitelige kilder. Smurfit Kappa er forpliktet til å oppnå alle sine bærekraftige objektiver for å kunne fortsette oppbyggingen av en bærekraftig og ansvarlig forretningsvirksomhet som tjener våre kunder og bygger verdier for alle interessegrupper.”

Han la til: “Våre 38 000 ansatte har den nødvendige erfaring og ekspertise for å imøtekomme og overgå våre kunders behov på en bærekraftig måte. Våre ansatte er veldig opptatte av det reelle bidraget deres innsats kan gjøre for kundesuksess, og for livsløpet til et bærekraftig produkt. Vi ønsker derfor å uttrykke vår takknemlighet for deres dedikasjon og hardt arbeid.”

Rapporten om bærekraftig utvikling for 2011 | Høydepunkter

Sertifisering av distribusjonskjede

  • Helt siden første kvartal av 2011, er 100 % av Smurfit Kappas papirfabrikksystem i Europa FSC- og/eller PEFC-sertifisert.
  • I siste kvartal av 2011, besto Smurfit Kappas tre meksikanske papirfabrikker  revisjonsrapporten for sertifisering i henhold til FSC-ordningen, og mottok sine sertifikater tidlig i 2012.
  • I 2011 ble det gjort en betydelig fremgang innen sertifiseringsprosessen ved Smurfit
  • Kappas emballasjeproduksjon både i Europa og i Latin-Amerika. Totalt sett er 44 % av driften nå sertifisert.

CO₂ - reduksjon og utslipp av COD (kjemisk oksygenforbruk)-vann

  • Gruppen reduserte sine årlige direkte og indirekte fossile CO₂ - utslipp med 2,9 %.
  • Investeringene ble fullført på en rekke av våre papirfabrikker i 2011 og tidlig i 2012, noe som vil føre til en betydelig reduksjon av CO₂ - utslipp ved disse fabrikkene.
  • Byggingen av et nytt vannrenseanlegg på Smurfit Kappas papirfabrikk i Bernal, Argentina ble fullført i 2011, og satt i drift tidlig i 2012.

Arbeidsmarkedsforhold

  • Avtalen med Gruppens europeiske samarbeidsutvalg ble fornyet, og er gyldig i fire nye år.

Bærekraftig emballasje

  • Anvendelsesområdet for Paper To BoxTM, et unikt Smurfit Kappa-verktøy som forutser emballasjens ytelse ble utvidet i 2011, og inkluderer nå miljøparametre. Som resultat, kan den miljømessige påvirkningen på hver enkelt emballasjeløsning nå vurderes umiddelbart. 

Bærekraftprisen

  • I Europa har Gruppen introdusert en konkurranse om bærekraftpriser for forbedringer innen bærekraftig produktdesign, prosess og distribusjonskjede, samt lokale initiativer for samfunnsengasjement. Den første prisutdelingen fant sted i mars 2012. 

Rapporten om bærekraftig utvikling for 2011 er tilgjengelig på www.smurfitkappa.com

En papirutgave kan fås ved å kontakte: sustainability@smurfitkappa.com

Kontakt:

Steven Stoffer

Smurfit Kappa

Tel: +31 (0)20 44 21 138

sustainability@smurfitkappa.com

Offentliggjøring av Rapporten om bærekraftig utvikling for 2011