I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappas administrerende direktør kåret til årets direktør i Europa av RISI

​22 January 2015


Smurfit Kappas administrerende direktør Gary McGann har blitt kåret til «2015 European CEO of the Year» for andre år på rad av finansanalytikere og porteføljeforvaltere som dekker den europeiske og globale fibermasse- og papirindustrien.

De påfølgende kåringene kommer etter at Institutional Investor Magazine utnevnte McGann til «Best CEO» – beste adm.dir. i sektoren for 2013.

RISI, som er den ledende informasjonsleverandøren til den globale treforedlingsindustrien, sto for kåringen. Lederskap, visjon og strategisk gjennomføring var blant kriteriene.

I de ni første månedene av 2014 leverte Smurfit Kappa en tolvmånedersvekst i EBITDA på 6 % og en pre-eksepsjonell EPS-vekst på 55 %, noe som reflekterer de vedvarende fordelene ved konsernets integrerte forretningsmodell, styrken i den internasjonale bedriftsporteføljen, konsekvent gjennomføring av kostnadsreduserende tiltak og en fundamentalt bedret kapitalstruktur.

Det amerikanske oppkjøpet av Bates Container for $ 158 millioner $ i oktober 2014 bygget på tidligere oppkjøp av det som nå er Smurfit Kappa Orange County, og nylige oppkjøp i Colombia og Den dominikanske republikk har ytterligere forbedret konsernets fotavtrykk i den amerikanske regionen. 

I desember 2014 ble konsernets kredittverdighet oppgradert til BB+ / Ba1 av både Moody’s Investors Service og Fitch Ratings, etter at Standard & Poor’s allerede hadde oppgradert det i februar 2014.

I fjor kom også lanseringen av Smurfit Kappas nye, innovasjonsfokuserte og globale merkevarestrategi, "Open the future".

Før han begynte i selskapet i 1998, var McGann administrerende direktør i Aer Lingus Group og Gilbeys of Ireland. McGann er styreleder i Aon Irland, direktør i Paddy Power Plc, direktør i Green REIT plc og direktør i IBEC (irsk forretnings- og arbeidsgiverforbund). Han er også medlem av ERT (European Round Table of Industrialists) og leder av CEPI (Confederation of European Paper Industries). 

Om RISI

RISI er den ledende informasjonsleverandøren til den globale treforedlingsindustrien. Selskapet arbeider med klienter innen bransjene fibermasse og papir, emballasje, treprodukter, tømmer, biomasse, tissue og ikke-vevde stoffer for å hjelpe dem med å ta bedre beslutninger. RISI har hovedkontor i Boston i Massachusetts og flere kontorer over hele Nord- og Sør-Amerika, Europa og Asia. 

Klikk her for å besøke vår Open the future og se hvordan våre kunder har samarbeidet med oss mot kommersiell suksess.

Smurfit Kappas administrerende direktør kåret til årets direktør i Europa av RISI