I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Administrerende direktør for Smurfit Kappa har blitt kåret til årets europeiske leder av RISI

​15 January 2014

Smurfit Kappa er stolt over å meddele at RISI har kåret Gary McGann, gruppens toppsjef, til den europeiske lederen for 2014.

RISI, den ledende informasjonsleverandøren for den internasjonale papirindustrien, kommer til å utdele prisen under deres europeiske fibermasse- og papirkonferanse, som kommer til å finne sted i Praha, 10-12 mars 2014.

RISIs "European CEO of the Year" nomineres av en gruppe finansanalytikere og porteføljeforvaltere som dekker den europeiske og internasjonale fibermasse- og papirindustrien. Året før fikk Smurfit Kappa tildelt prisen for den beste administrerende direktøren i sektoren for 2013 av Institutional Investor Magazine.

Noen av de viktigste grunnene som RISI siterte for tildelingen var "I fjor oppnådde Smurfit Kappa Group som bedrift en rekke prestasjoner, inkludert forbedret lønnsomhet, vellykket integrering av oppkjøp og levering av betydelig verdi for aksjeeierne." 

Om RISI

RISI er den ledende informasjonsleverandøren for den internasjonale papirindustrien. Selskapet arbeider med kunder i fibermasse- og papir-, trevare-, tømmer-, biomasse-, vev-, fiberduk-, utskrift- og forlagsindustrien for å hjelpe dem med å ta bedre avgjørelser.

RISI har hovedkontor i Boston, MA, og ytterligere kontorer i hele Nord- og Sør-Amerika, Europa og Asia. 

Administrerende direktør for Smurfit Kappa har blitt kåret til årets europeiske leder av RISI