I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

En prismeformet gaveeske

En enestående utforming av en eksklusiv gavepakke

Målsettingen var å lage en gavepakke som var annerledes enn de som allerede var på markedet. Utfordringen var å utforme en ny og interessant fasong som samtidig var lett å montere. Og ikke minst – for at utformingen skulle bli en suksess, måtte den være liv laga rent økonomisk.

Prosessen

Teamet begynte med en idédugnad. Hvordan lager man en utforming som skiller seg ut fra andre gavepakninger? Ved å ta en nærmere titt på vanlige gavepakninger, slo det oss at alle som én var firkantede. Kunne dette brukes som utgangspunkt for å lage noe som var annerledes? Omsider kom vi fram til en form som garantert ville skille seg ut fra mengden – det triangulære prismet.

Resultatet

Nå hadde vi den perfekte formen. Utfordringen nå var hvordan den skulle konstrueres. Vi fant løsningen i den nyinstallerte Litho-laminatoren hos Smurfit Kappa Dyboflex i Vejle (Danmark), der de produserer emballasje i tre solide lag av svart kraftpapir. Det er en enestående konstruksjon som gjør et flatt ark om til en prismeform ved hjelp av en ekstra limprosess.

Mulighetene

En prismeformet gaveeske har mange muligheter. Den tar ikke opp stor plass, og den kan settes sammen på stedet – dermed unngår man behovet for dyrebar lagringsplass. Håndteringen og monteringen er svært brukervennlig. Gaveesken er laget av solid svart kraftpapir, men det er også mulig å trykke på den svarte fargen, slik at gavepakken kan fremstå med et helt eget uttrykk. I tillegg til denne tilpasningen, kan prismeesken gjøres større eller mindre etter behov. Sist, men ikke minst, kan gaveesken gjenbrukes, noe miljøet har klar nytte av. En virkelig innovativ design! 

 

Innovative løsninger

Flere innovative løsninger