I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

En grunnleggende veiledning for å velge riktig trykkeprosess

Av Dudley Underwood

Smurfit Kappa’s flexo printing expert og Technical Director of the European Flexographic Technical Association (EFTA) i 17 år

Å finne den riktige kombinasjonen mellom trykkprosess og valg av underlag for å imøtekomme dine produkt- og markedsføringsmål kan være vanskelig. Vi tilbyr et komplett utvalg av trykkeprosesser, inkludert litografi, fleksografisk ettertrykk, ettertrykk av høy kvalitet, fortrykk, skjerm- og digitaltrykk.

Tilnærmingsmetoden for å spesifisere den beste trykkeprosessen for papirbasert emballasje kan utføres i tre trinn:

Trinn 1 – Rollen

Klart og tydelig forstå rollen av den spesifikke pakningen - primær, multipakning, sekundær (ytterpakning) eller display-pakning - eller en blanding av disse. 

Trinn 2 – Beskytte eller fremme

Klart og tydelig forstå hva som forventes av emballasjen fra levering til pakking, gjennom hele verdikjeden til eventuell oppakning. Man må forstå "utjevningen mellom å beskytte og fremme" som betrakter den relative viktigheten av å holde produktet trygt og tiltrekke produktsalg. Dette vil normalt lede til en avgjørelse om å bruke massivpapp eller bølgepapp.

Trinn 3 – Visningsdistanse
 

Klart og tydelig forstå visningsdistansen av emballasjen. Vil den bedømmes på nært hold eller på avstand? Betydelige forskjeller mellom noen trykkprosesser er ikke merkbare eller nesten ikke gjenkjennelige med tanke på effekten av visningsdistanse.

Påvirkningsfaktorer

Det avsluttende valget av den best egnede trykkprosessen vil også involvere andre synspunkter:

  • Grafiske krav: Avhengig av ditt ønskede resultat, fra fotografisk kvalitet til tradisjonell grafikk, vil dette påvirke den best egnede trykkprosessen.
  • Konsistens: det kan være et krav for flere emballasjeartikler å ligne på den samme "familien", og mange kan kjøre mot en avgjørelse om å bruke den samme prosessen for mange spesifikasjoner, involvert noen kompromissløsninger.
  • Kostnad: velg en trykkprosess som tilbyr best verdi for en gitt kommersiell utfordring.

Ta kontakt med oss for mer informasjon for å velge den best egnede trykkprosessen for din emballasje og for en full gjennomgang av våre ulike trykkprosesser.

En grunnleggende veiledning for å velge riktig trykkeprosess