I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Polen – året for bærekraftig emballasje

​2011 markerte året for bærekraftig emballasje i Polen.

Smurfit Kappa Polen har utført et omfattende arbeid for å bevisstgjøre, lære og iverksette nødvendige tiltak med hensyn til økonomiske, miljømessige og sosiale aspekter av bedriften vår.  

Engasjerte ansatte gjorde temaet bærekraftig emballasje til en rettesnor for kollegaer, men også for kunder og nærmiljøet. 

  

Alle de ansatte i Smurfit Kappa Polen gikk sammen om å forberede produksjonsanlegget og de fullførte også FSC- og PEFC-revisjoner vellykket. Som et resultat av dette har alle nå kjennskap til råmaterialene som brukes på anlegget.

Kundene satt stor pris på den detaljerte analysen av forsyningskjeden som resulterte i mer effektive produksjonsprosesser og mindre kostnader innen logistikk. Mange kunder og andre interessenter viste stor interesse for konferansen om bærekraftig emballasje som ble arrangert for å markere årets tema. Også lokalsamfunnet dro nytte av fokuset som ble rettet mot bærekraft, som omfattet en rekke utdanningsprogrammer. Smurfit Kappa Polen organiserer møter om bærekraft for barn og studenter for å avslutte året. 

Polen – året for bærekraftig emballasje