I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Emballasje med god yteevne

Av Wil Tieltjes

Wil er lederen vår for emballasje med god yteevne, og har vært med selskapet i over 25 år.

Emballasje med god yteevne er Smurfit Kappas unike metode for å velge og skape den best passende sammensetningen av papir for å møte kundenes emballasjebehov. Årsaken til introduksjonen og implementeringen av emballasje med god yteevne er dobbel: vi ønsker å redusere mengden av ikke-funksjonelt råmateriale og som et resultat utvikle bærekraftige emballasjeporteføljer med bruk av alle de strukturelle mulighetene i bølgepapp

  • Bølgepapp

Bølgepapp består av minst tre lag papir: to ytre lag og flutingpapiret som brukes for å opprette fluten mellom disse. Bølgepapp er en struktur som kan optimaliseres på to måter – design av pappen kan gjennomgås sammen med papiret som brukes for å konstruere pappen. Til slutt handler det om å velge pappkaliber, den ideelle kombinasjonen av lagpapir, den optimale flutingen for emballasjen sammen med lagene med optimale egenskaper basert på leveringskjeden.

  • Optimalisering

Smurfit Kappa har gjort sitt ytterste for å optimalisere pappen både i design samt papiret som brukes. Vi har brukt den nyeste vitenskapen, inkludert datasimulering og omfattende lab- og feltforskning, for å designe optimal pappkvalitet. Denne kunnskapen deles globalt via vårt unike Paper to Box-programverktøy, og gjør vår ekspertise tilgjengelig for kundene våre på en global skala. .

  • Portefølje

Vi har en omfattende portefølje med 21 forskjellige flutedesign for å sikre at vi alltid kan tilby den best passende utformingen for kundenes emballasje. Vi anser imidlertid emballasje med god yteevne som å være en uendelig prosess, og vi fortsetter å teste og utvikle bølgepappen. Som et resultat har vi nylig lagt til en ny utforming, S-flute, til vår omfattende portefølje.

 Ikke nøl med å kontakte oss for en full forklaring på emballasje med god yteevne eller råd om hvordan din emballasje kan optimaliseres. 

Emballasje med god yteevne