I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Pallepakker

En ny løsning som økte produktivitet og reduserte ulykker på produksjonslinjen

I det moderne forretningsmiljøet der kollektivt ansvar er av økende betydning, er materialer som tømmer, som tradisjonelt sett brukes til ekstra kraftig eksportemballasje, ikke lenger ansett som det best egnede materialet. Istedet foretrekkes bølgepapp materiale, noe som er et sikrere alternativ som kan gi den nødvendige beskyttelse og i tillegg gi bærekraftige og miljømessige fordeler.

Sammendrag

Smurfit Kappa Van Dam vendte oppmerksomheten mot eksportmarkedet for ekstra tunge varer, og undersøkte hvilke emballasjeløsninger som flertallet av bedriftene i Nederland benyttet. Stort sett brukte kundene pallepakninger laget av trerammer og metallhengsler, noe som skapte mange problemer for dem. Emballasjen var helsefarlig på grunn av produksjonsmetoden og den betydelige vekten. .

Finne den riktige løsningen

Uten andre klare alternativer på markedet, skapte vi en ny løsning av ekstra kraftig bølgepapp . Ved å beholde den fleksible funksjonaliteten fra sin forgjenger, ble pakningen sterk nok til å beskytte opp til 1200 kg produkter. Den ble også betydelig lettere, noe som gjorde den enklere å håndtere. Resultatet ble økt produktivitet og færre ulykker på produksjonslinjen. 

Oppnådde resultater

Pallepakkeren (Pallet Packer)) er patentert i Nederland og i Belgia, og utvides nå til nye markeder etter stor suksess i eksportsektoren. Løsningen har flere fordeler. Den er skapt fra kun et resirkulert materiale, erstatter den to materialer i den forrige pakningen, og betyr at ingen ISPM15 (International Standards for Phytosanitory Measures No.15) behandling er nødvendig for eksport. Kundene har også lavere transportkostnader på grunn av en lettere returnerbar emballasje samt en betydelig tidsreduksjon brukt på innkjøp og administrasjon.

Innovative løsninger

Flere innovative løsninger