I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa viser vei med innovasjonene sine på PPIs prisutdeling for 2014

16 Oct 2014 

Smurfit Kappa anerkjennes for innovasjonene sine innen spesialpapir og luksusemballasje under PPIs prisutdeling for 2014

Smurfit Kappa ble vinneren av to kategorier under den prestisjefylte 2014-prisutdelingen til Pulp & Paper International som ble holdt i Boston i USA. Smurfit Kappa tok med seg prisen for beste «Nyvinninger og innovasjoner innen spesialpapir» og «Innovasjoner innen luksusemballasje».

Seieren i disse to kategoriene understreker selskapets stilling som en ledende aktør på sitt felt. Disse prisene er en anerkjennelse av Smurfit Kappas kontinuerlige satsing på å levere innovative og bærekraftige løsninger til kundene sine.

Smurfit Kappas vinnerbidrag i kategorien «Nyvinninger og innovasjoner innen spesialpapir» er Catcher Boards MB12. Denne unike løsningen forhindrer mineraloljens hydrokarboner i å migrere fra emballasje til matvarer. Pappen er 100 % resirkulerbar, FSC®-sertifisert og videre er den laget av naturlige komponenter som møter matindustriens reguleringskrav.

Lady BiB vant prisen i kategorien «Innovasjoner innen luksusemballasje». Det er en 3-liters Bag-in-Box emballasjeløsning for vin som beviser at eleganse går hånd i hånd med funksjonalitet (reises raskt opp og er enkel å bære). Samtidig appellerer den til målgruppen i salgssammenheng. Den innehar også de bærekraftige fordelene som følger av å ha et lavt karbonfotavtrykk og enkelt kunne skilles ut under resirkulering. 

Disse to innovasjonene demonstrerer tydelig Smurfit Kappas globale varemerkeinitiativ: «Open the future» belyser bedriftens fokus på å åpne muligheter sammen med kundene, ved å bruke dets ekspertise, innsikt og industriledende innovasjoner. Det inkluderer bygging av nye kundesentre rundt om i verden.

Gary McGann, gruppens administrerende direktør, uttalte: «Smurfit Kappa er veldig stolte av å vinne under årets PPI-prisutdeling. Disse to prisene reflekterer vår innsats med å skape verdier for våre aksjonærer ved bedriftsvekst gjennom å bygge proaktive kunderelasjoner, og ved å tilby innovative og bærekraftige emballasjeløsninger. Det er på dette grunnlaget vi er i stand til å skape verdier for våre kunder, samtidig som vi forbedrer det sosiale og det naturlige miljøet der vi arbeider.»

PPI-prisutdelingen ble lansert i 2009, og er de eneste globale utmerkelsene som anerkjenner prestasjonene til selskaper, fabrikker og enkeltmennesker innen fibermasse- og papirsektoren.

Klikk her for å besøke vår Open the future og se hvordan våre kunder har samarbeidet med oss mot kommersiell suksess.

Smurfit Kappa viser vei med innovasjonene sine på PPIs prisutdeling for 2014