I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa får ni nominasjoner for PPI Awards i 2013

​23 October 2013

Smurfit Kappas satsing på bærekraft vises tydelig i PPIs nominasjoner

Smurfit Kappa Group, en av verdens ledende integrerte produsenter av papirbaserte emballasjeprodukter, med operasjoner i Europa og Amerika, har mottatt ni nominasjoner i seks kategorier ved Pulp & Paper International ("PPI") Awards for 2013. Flere nominasjoner i mer enn en kategori forsterker gruppens posisjon som ledende innenfor den globale emballasjesektoren. 

Gary McGann, konsernets CEO, kommenterte nominasjonene: "Jeg er svært stolt over alle fra Smurfit Kappa som ble nominert til dette årets PPI-priser. Disse nominasjonene viser vårt engasjement for bærekraft og samfunnsansvar i vår samhandling med kunder, leverandører, ansatte, lokalsamfunn og verden for øvrig. En kultur av bærekraft er fremmet på tvers av alle våre virksomheter, og disse nominasjonene bekrefter engasjementet vist av våre ansatte over hele verden." 

PPI Awards  

PPI Awards ble lansert i 2009, og er de eneste globale utmerkelsene som anerkjenner selskapers, fabrikkers og enkeltmenneskers prestasjoner innenfor fibermasse- og papirsektoren. Vinnerne i 2013 vil bli annonsert i desember.

 

 


Blant nominasjoner mottatt av Smurfit Kappa er: 

Pris | Environmental Strategy of the Year – Converting Division Mexico

  • Smurfit Kappa Mexico utviklet et omfattende miljø-og bærekraft-program som har ført til lavere miljøpåvirkning, fokus på mennesker og sosiale goder for samfunnet. 

Pris | Environmental Strategy of the Year – Piteå (Sverige)

  • Smurfit Kappa Kraftliner Piteå er nominert for sin strategi for å være "best i klassen". Piteå produserer kraftpapir som er nesten fritt for fossil CO2, noe som gjør deres produkt til et bærekraftig valg.

Pris | Bio Strategy of the Year – Roermond (Nederland)

  • Smurfit Kappa Roermond utviklet en unik prosess for å konvertere brennbar feilvare til ca. 15 000 tonn brenselsbriketter med høy brennverdi (Rofire®), noe som sparer ca 20 000 tonn fossilt CO2-utslipp årlig.

Pris| Bio Strategy of the Year – Piteå (Sverige)

  • Smurfit Kappa Kraftliner Piteå er et foregangsselskap i bruken av biomasse. Fabrikken har i årenes løp vært dypt involvert i forskning på miljøteknologi, og Piteå har også utviklet en prosess for å drive sine kalkovner med kun sagflis, noe som er en unik prosess.

Pris | Water Efficiency Award – Wrexen (Tyskland)

  • Smurfit Kappa Wrexen er nominert for å lukke fabrikkens vannsyklus på en bærekraftig og svært effektiv måte, ved ikke bare å fokusere på reduksjon av vannforbruk, men også på mange andre operasjonelle og prosessmessige aspekter ved driften.

Pris | Advances in Innovation in Sustainable Packaging – Thiriet-iskrem (Frankrike)

  • Smurfit Kappas emballasje for iskremen Thiriet ble utviklet sammen med kunden, og oppfyller de strenge kravene i næringsmiddelindustrien. Denne nye monomateriellpakken erstatter multimateriellemballasje på en vellykket måte. Den nye løsningen er enklere å gjenvinne, og har et lavere karbonfotavtrykk enn den tidligere løsningen.

Pris | Advances in Innovation in Sustainable Packaging – Gjenbrukbar blomstereske (Nederland)

  • Smurfit Kappas blomstereske TwindiGo er svaret på bransjens anmodning om en emballasjeløsning som krever mindre lagringsplass, er sterk og robust og lett kan settes opp. Denne pakken kan brukes på nytt, og reduserer CO2-fotavtrykket under transport.

Smurfit Kappa får ni nominasjoner for PPI Awards i 2013