I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa vinner to globale PPI Awards for 2013

​16 December 2013 

Smurfit Kappa ble premiert for sitt engasjement for bærekraftighet og mottok førstepremien for "Bio Strategy of the Year" og "Mill Manager of the Year" på PPI Awards-seremonien som fant sted den 11. desember i Dubai. 

De to prisene forsterker konsernets globale posisjon som en ledende aktør i den papirbaserte emballasjesektoren, og nok en gang belønnes selskapets kontinuerlige arbeid etter fortreffelighet. 

Konsernsjef Gary McGann kommenterer: "Disse pristildelingene viser at Smurfit Kappa har et stort engasjement rundt å levere bærekraftige papirbaserte emballasjeløsninger til kundene våre, samt at vi viser respekt for lokalsamfunnene vi driver virksomhet i og for miljøet som helhet."

PPI Awards ble lansert i 2009 og er de eneste utmerkelsene som anerkjenner prestasjonene til selskaper, fabrikker og enkeltmennesker innenfor papirmasse-, papir- og emballasjesektoren.  

Mill Manager of the Year – Jo Cox, Roermond Papier, Nederland

Smurfit Kappa Roermond Papier er den største fabrikken for resirkulert emballasjepapp i konsernet og en av de største i Europa. Under ledelse av Jo Cox har den utviklet seg til å bli et anlegg med sterke verdier, fremragende ytelse og dedikerte medarbeidere som er lidenskapelig opptatt av å skape høy kvalitet og bærekraftige produkter. Bevis på suksessen kan man se i fabrikkens kontinuerlige produksjonsvekst, de sterke driftsresultatene og anerkjennelsen de får fra kunder som en bærekraftig leverandør av emballasjepapir.

Bio Strategy of the Year – Roermond, Nederland

Smurfit Kappa Roermond Papier fikk utmerkelsen for å ha utviklet en effektiv strategi for bærekraftighet som skaper verdifulle løsninger for nesten alle avfallsstrømmer. Fabrikken skaper verdier gjennom en unik prosess der de konverterer brennbart avfall til rundt 15 000 tonn høyenergi (bio)brenselsbriketter (Rofire®), noe som fører til betydelige reduksjoner i de årlige fossile utslippene av CO2. For øyeblikket blir 99,5 % av fabrikkens råstoff omdannet til verdifulle og nyttige produkter og bruksområder.

Smurfit Kappa vinner to globale PPI Awards for 2013