I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa mottar to priser ved PART Awards 2016 i Russland

​13 July 2016 


Smurfit Kappa Russland mottok første og andre prisen for kategorien «emballasje for alkoholholdige drikkevarer» ved the PART Awards 2016.  Dette ble annonsert ved RosUpack-utstillingen som ble avholdt ved det internasjonale utstillingssenteret i Moskva.

Ledende emballasjeleverandører konkurrerte med nye teknologier og utviklinger ved denne årlige begivenheten som er anerkjent som «Årets produsent» over ni kategorier.


Første prisen gikk til Smurfit Kappa St. Petersburg for deres emballasje til det smakstilsatte ølet «Boilermaker by Tuborg» produsert på vegne av Baltica, et medlem av Carlsberg-gruppen. Den strukturelle løsningen er tilpasset linjen for fylling, og er laget av resirkulerbar bølgepapp.  Det vinnende utseendet på den nye emballasjen er imitasjonen av trestruktur, noe som skaper en følelse av naturlig råstoff og derved appellerer til kundene.     

Smurfit Kappa fikk andre prisen for sin forbrukeremballasje til vodkaproduktet “Imperial Collection Super Premium”, produsert for Ladoga.  Løsningen er laget av resirkulerbar bølgepapp, og ble alternativet til det tidligere produktet laget av tre og dekorert med fløyel.  Det unike, strukturelle utseendet sikrer ikke bare vodkaens primæremballasje, som er formet som et Carle Fabergé egg, men den sikrer lett tilgjengelighet og har et imponerende utseende. Olga Rudova, markedsdirektør hos Smurfit Kappa St. Petersburg, kommenterte: «Disse utmerkelsene belyser igjen vår riktige strategi med å utvikle optimale emballasjeløsninger sammen med kundene, basert på deres behov og utfordringer.

Vi investerer kontinuerlig i vår kunnskap om viktige trender og utviklinger i områdene der det gjøres innkjøp og også nye teknologier i produksjon av papirbasert emballasje, og vi deler erfaringene med våre kunder.  Resultatet er at vi sammen kan utvikle emballasje som møter behovene både hos markedsapparatet og i produksjonen hos kundene våre. 

Smurfit Kappa mottar to priser ved PART Awards 2016 i Russland