I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Smurfit Kappa utvider driften ved å åpne et nytt Bag-in-Box® produksjonsanlegg

​19 November 2014

Smurfit Kappa, en av verdens ledende emballasjeselskaper, feirer i dag åpningen av sitt nye Bag-in-Box® produksjonsanlegg i Ibi i Spania, og møter med dette den voksende etterspørselen i Middelhavsregionen.   

Det toppmoderne lokalet, som har fått en selskapsinnvestering på €28m, er en av verdens ledende Bag-in-Box® -anlegg som samler produksjonen av vinposer og -kraner under ett tak. 

I tillegg er dette et utstillingsvindu for noen av de nyeste og beste funksjonene innenfor Bag-in-Box® -produksjonen, samtidig som det møter de aller høyeste standardene for hygiene, sikkerhet og kvalitet.

Anleggets sterkt automatiserte produksjonslinje og dedikerte team produserer millioner av kraner og poser hver måned for å kunne møte den stadig voksende etterspørselen i regionen.   

 

Det har vært sterkt fokus på behovene til Smurfit Kappas kunder under etableringen av dette nye anlegget. Dagens offisielle åpning vil gi kundene en mer inngående forståelse av prosessen, i tillegg til å få muligheten til å oppdage selskapets løsninger i et showroom og utvikle kompetansen i opplæringssenteret.

 «Åpningen av dette nye anlegget viser hvordan Smurfit Kappa kontinuerlig streber etter å samarbeide med våre kunder for å møte deres behov. Ved å investere i et slikt toppmoderne og høytytende anlegg kan vi sikre en lovende fremtid for våre kunder i dette markedet», sa Tony Smurfit; Group President og COO. «En stor gratulasjon til alle involverte i å få dette hypermoderne anlegget på beina.»

“Dette nye anlegget er et stort steg frem for Bag-in-Box® -aktiviteter både innenfor selskapet vårt og innenfor Middelhavsregionen. Det kunne ikke skjedd på et bedre tidspunkt, når etterspørsel etter Bag-in-Box® produkter av ypperste klasse, fra en pålitelig partner, er stadig større» sa General Manager Pascual Martinez.  

Dette er enda et eksempel på at Smurfit Kappa er dedikerte til å Open the future for sine kunder.  Den nye strategien har som fokus å oppnå kundevekst gjennom innsikt og innovasjon.  Den er virkeliggjort gjennom et dynamisk mikronettsted, der en rekke filmer og artikler demonstrerer hvordan kunder over hele verden har jobbet i samarbeid med Smurfit Kappa for å skape innovative løsninger som igjen har skapt kommersiell suksess.  Det nye mikronettstedet kan besøkes på openthefuture.no og vil være hjem for nytt, delbart innhold som oppdateres jevnlig.

Klikk her for å besøke vår Open the future og se hvordan våre kunder har samarbeidet med oss mot kommersiell suksess.

Smurfit Kappa utvider driften ved å åpne et nytt Bag-in-Box® produksjonsanlegg