I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Mexico – Teamarbeid forbedrer Cerro Gordo-fabrikkens vannbehandlingsanlegg

Cerro Gordo-fabrikkens vannbehandlingsanlegg (WTP) har betraktelig forbedret sin ytelse og vannkvalitet i 2011.

Siden oppstarten i 1994 har WTP-en oppnådd gode behandlingsnivåer for å overholde føderale reguleringer. Men fabrikken opplevde periodisk ustabilitet pga. trådbakterier og tilbakevendende angrep fra Nocardia, en svært aggressiv organisme, som forårsaket høye nivåer av totalt suspenderte stoffer og som tvang frem en komplett tømming av det mikrobiologiske slammet.

 

 

Til å begynne med ble det implementert et program som brukte næringsstoffer og enzymer for å redusere ustabiliteten. Så ble årsaken til overvekten av trådbakterier identifisert. Disse årsakene ble håndtert gjennom endringer av hovedbehandlingen, justering av driftsmessige parametre og et nytt næringsstoff for bedre metabolisme. Siden januar 2011 har næringsstoffet blitt brukt regelmessig. Det fremmet hurtig veksten av mikroorganismer av høyere orden og økte behandlingseffektiviteten. Effektiviteten av COD-reduksjon økte til 90 % og den årlige kostnaden for næringsstoffer har blitt redusert med 69 % siden 2008.

Mexico – Teamarbeid forbedrer Cerro Gordo-fabrikkens vannbehandlingsanlegg