I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Al parecer usted está utilizando un navegador desactualizado.  Para mejorar su experiencia de visualización, por favor descargue un navegador actualizado  (IE8+, Firefox, Google Chrome o Apple Safari).

Irland – samfunnsengasjement

​Smurfit Kappa Irland har bidratt til hverdagen til Rehab-personell og til å bevare Kilkenny-filialen på den irske landsbygda.

Fordi Rehab Kilkenny jobber i emballasje- og gjenvinningssektoren, var dette en naturlig tilpassing mellom begge organisasjonene.  

Rehab Group er en uavhengig, frivillig organisasjon som tilbyr opplæring, arbeid og helse- og sosialomsorg til 43 000 mennesker i Irland, England, Wales, Skottland, Nederland og Polen hvert år.   

 

Menneskene som bruker Rehabs tjenester omfatter ungdom og voksne mennesker med fysiske, sensoriske og intellektuelle funksjonshemninger, mentale vansker eller pådratte hjerneskader. 

I løpet av 2011 har Smurfit Kappa Dublin hjulpet Rehab Enterprises med økonomisk bistand for å forbedre anlegget, anskaffe personlig verneutstyr og arbeidsuniformer og med råd og hjelp til vedlikehold, design og helse og sikkerhet. Smurfit Kappa Dublins ansatte verdsetter muligheten til å involveres direkte i å kunne bidra til at tjenestene som tilbys av Rehab Kilkenny skal vare inn i fremtiden. Derfor skal Smurfit Kappa Irland fortsette å utvikle dette langsiktige samarbeidet med Rehab Group. 

Irland – samfunnsengasjement